Pagina's

vrijdag 9 juli 2021

Trots op jou

 Hallo allemaal,


Wat een kei gave shadowboxen zijn er uit. Je kunt hierin leuke tafereeltjes maken met of zonder een foto. Er zijn 3 kleuren, wit, zwart en bruin kraft. In ieder pakketje zitten 3 maten, dus multifuncioneel te gebruiken. Ik heb er onderstaande creatie mee gemaakt en heb het designpapier White flowers gebruikt.


De lijstjes zijn heel eenvoudig in elkaar te vouwen en zelfs geheel ZONDER LIJM blijft alles zitten! Heel makkelijk voor het eventueel verwisselen van een foto, die je wilt vervangen! Op de randjes zijn strookjes geplakt in de mooie lichte blauwe pastelkleuren, die je terugvindt in het setje papier. Zelfs de achtergrond met het katoen en blauwe print.


Uiteraard gepimpt met bloemen, zoals de pioenroos met meeldraadjes en een pareltje. De pauw heeft wat distressinkt gekregen. Gemixed met groen en blauwachtige toonkleuren. De pauw heeft wat extra diepte gekregen door hem nog eens uit zwart te stansen en wat verschoven erachter te plakken. De tekst is gestempeld met de alfabetletters welke van de sheet Surprise wheel komen. Aan de andere kant de bloementoef met takjes met de kronkelblaadjes , ivoorkleurige roosjes en een leuke takje met glitterbolletjes.De Sketch art vlinders heb ik ieder twee keer uitgestanst en om en om de kleuren gedaan. Uiteindelijk de kleine vlinder op de grote geplakt.


De boxen hebben aan de achterkant een ingebouwde standaard, zodat hij kan blijven staan. Leuk voor op het dressoir, open haard of vensterbank. Er zit zelfs bovenin in het midden een mooi uitgestanst rondje om hem zelfs op te kunnen hangen.


Deze boxen, fotolijsten, hoe je het ook wil noemen, hebben dus mogelijkheden te over. En super leuk om te pimpen. Op facebook, in de Friends of Joy!crafts groep, heb ik een tutorial gemaakt met foto's, waarin je kunt volgen hoe je deze boxen vouwt. Klik hier voor de link er naar toe.

Bedankt voor je bezoek, fijne dag en tot de volgende keer. 


Gebruikte materialen:
6002/1462 Stansmal - Sketch art Vlinders
6002/1514 Stansmal- Pioenroos
6002/1542 Stans - embos- debosmal - Pauw
6002/1563 Stans - debossingmal - Lelietje van Dalen
6002/1564 Snijstencil - Mixed up tape
6002/1571 Stans- debossingmal - Tak met blaadjes
6011/0551 Papierset A4 - White Flowers
6370/0071 Artificial flowers - witte bolletjes met steel
6370/0077 Artificial flowers - ivorenroosjes
6410/0531 Clearstempels - Surprise Wheel
8089/0272 Shadow box 3st


2 opmerkingen:

  1. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

    Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen