donderdag 6 mei 2021

Put your tail in the air, like you just don't care!

 Hallo allemaal,


Voor de kattenliefhebbers heeft Joy!crafts best wel een aantal artikelen beschikbaar. Deze bestaan al wel even, maar het is altijd leuk om weer met de "oudjes" te freubelen. Met bijvoorbeeld het Purrfect Kitties designpapier, bijbehorende label-/knipvellen en de Mon Ami stans, poes Lizzy, is onderstaande kaart gemaakt.


De basis is een 30 bij 15 cm kaart, verdeeld in vieren met daarop een 27 bij 10 cm kaart ook verdeeld in vieren, waarbij de middelste twee stukken exact hetzelfde zijn gerild als de basis. De kaart heeft vier pockets, waarvan de twee grootste een gegolfde rand hebben. Deze zijn gemaakt met een polybesa stencil Scallop box. Dit doosje heeft een deksel met zo golfjesrand, die heb ik aan de rand van mijn papier gelegd en nagetrokken met potlood. De twee pockets in het midden hebben een randje met een deel van het Milana frame. Het frame kun je zien onderaan mijn blogbericht. Aan de boven- en onderrand is de Angel mal bevestigd. Al de kleine stukjes, die uitsteken lijken dan ook net op engelhoofdjes met een kroontje. Niet dan?


Het designpapier is super leuk met visjes, kattenkopjes, en Meow kreetjes. Bij de set met de knipvellen behoren een vel met kitten afbeeldingen en wel 3 extra a4-tjes met labeltjes, buttons, tabjes, bingokaartjes, postcards, banners, etc...! Teveel en te moeilijk om uit te kiezen, hihihi. Hierboven is de kaart te zien als deze plat gevouwen is.


Je kunt ook zelf je labeltjes helemaal bewerken, zoals jijzelf wilt, zoals ik hier ook heb gedaan. Bijvoorbeeld de kattenpoot afdrukjes erop geplakt met een losse uitgeknipte tekst van weer een ander label. Had ook nog een belletje gevonden en eraan gehangen met een apart soort paperclip, die aan een prijskaartje hing van een kledingstuk.


Dan komen we bij de twee cuties van haarballen! De poezen Mon Ami stans is veelzijdig op te bouwen met verschillende lijfjes, ogen, vachtpatroon en staart. Dus zowel een kater als een poes is makkelijk op te bouwen. Zelf heb ik nog een eigen gefabriceerd strikje toegevoegd, cutie toch?


Denken jullie dat deze liefhebber van katten in de wolken zal zijn met deze creatie, waarop voldoende te zien is? Misschien dat deze persoon wel vanzelf begint te miauwen, hahaha! Wil je ook graag een soort gelijke kaart maken, daarvoor heeft onze Nans al in het verleden een Make a Card with Joycrafts werkwijze voor jullie geschreven en die vind je hier .

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende... Miauwwww.šŸ˜‚


Gebruikte materialen:
6002/1426 Snijstencil Mon Ami Lizzy
6002/1434 Snijstencil Frame Milana
6002/1604 Stans-embosmal - Randstans Angel
6002/1571 Stans-debossing mal - Takjes met blaadjes
6005/0001 Polybesa stencil- Scrap - Scallop box
6011/0422 Labelvellen/knipvel - Noor - Purrfect Kitties
6011/0642 Papierset - Noor - Perfect Kitties
6370/0053 Artificial Flowers - Roosjes
6300/0338 Ribbons - Forest friend collection 1 - set 3
6300/0501 Jute ribbon Set
8013/0024 Papierset wit
8089/0202 Kraft papier bruin
8089/0234 Kraft papier wit2 opmerkingen: