maandag 11 januari 2021

Lief meisje

 Hallo allemaal,


Wat zijn de polybesastencils van Jocelijne toch leuk! Plastic stencils met leuke afbeeldingen, die je "omtrekt", uitknipt en met de verschillende onderdelen 1 geheel maakt. We hebben al een eenhoorn en een pinguïn gezien. Nu is er een bij bij gekomen en Piggy het varkentje. Met deze laatste heb ik een geboortekaart gemaakt.


De kaart is rechthoekig en de basis is van roze en wit karton, waarop het designpapier uit Vintage flowers is gemat. Mooie roze en blauw tint met verschillende bloempatronen. Er zijn een paar uitgeknipt, waarmee twee toefjes zijn gemaakt.


Onze kersvers geboren biggetje is ter wereld gekomen door het patroon van het polybesastencil, na alles omgetrokken te hebben, in te scannen met een scanner. Het patroon vervolgens in een programma te verkleinen, uit te printen, uit te knippen en dan als mal te gebruiken op het juiste kleur papier. De roze wolkjes en bijpassende ballonnen komen ook van een polybesa stencil. In plaats van het stencil op het papier te leggen en te bewerken met inkt, zodat je een mooie achtergrond krijgt, heb ik weer gekozen om er een paar om te trekken en uit te knippen.


Ook zijn er wat foampads gebruikt om verschillende dieptes te geven aan het geheel. Bij de ballonnen, wolkjes en sommige delen van Piggy. Dit is weer eens een wat andere geboortekaart en is blauw en roze voor een meisjeskaart nog niet eens zo gek, toch? We zien ook veel beertjes op geboorte kaartjes, maar ik denk dat ik ga switchen naar dit leuke varkentje, en jullie?

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0624 Polybesa embosstencil - Ballonnen
6002/0846 Polybesastencil A4 - Mixed Media - Wolken + sterren
6002/0895 Polybesa stencil - Jocelijne - Varkentje Piggy
6011/0649 Papierset - Design Vintage Flowers
6410/0515 Clear stampels – Baby quotes
8013/0141 Papierset wit


3 opmerkingen: