Pagina's

zaterdag 2 januari 2021

Kies met je hart

  Hallo allemaal,

Het Sweet herbs designpapier, daar ben ik helemaal verliefd op. Het heeft zulke mooie tinten in zacht blauw, groen en paars. En de verschillende patronen zijn super. Met verschillende materialen uit collectie negen heb ik onderstaande kaart gemaakt.

De ondergrond is lichtblauw kaartkarton met wit glad karton. Daarop is een design uit het setje Sweet Herbs gemat. Lijkt zo wel een foto van een prachtige bloemenweide, vinden jullie niet? Aan de randen is de Esmeralda border bevestigd. Aan de linkerkant op de kaart zie je gedeeltes van de gave notebook cirkels en in het miden Bille's cirkels achtergrond. Daarin heb ik, hier en daar, een ander designpapier weer in teruggeplakt. In het Sweet herbs setje tref je ook 2 knipvellen met vlinders, takjes en bloemen. Hieruit heb ik een grote vlinder geknipt en verhoogd opgeplakt met foampads. Als je goed kijkt kun je ook twee mini vlindertjes vinden.


De fluffy strik is bevestigd met de nieuw uitgekomen plakrondjes met een lipje om deze makkelijk van het stripje af te halen en op je materiaal aan te brengen. Even aandrukken en je verwijdert het witte gedeelte door weer het lipje vast te pakken en deze eraf te halen om zo je strik, bloem, lint etc... op te kunnen plakken. Het zit echt zo vast als een huis, want ik wilde hem nog wat anders neerleggen en dat kon al niet meer.


De drie bloemen zijn gemaakt met de pioenroos stans. Jullie zien het goed. Het is een veelzijdige bloem, welke helemaal niet op een pioen hoeven te lijken. Gebruik je fantasie, gebruik verschillende technieken bij het bloemen maken en de uitkomsten zullen je nog verbazen! Onder de bloemen zien jullie de Dille bloem stans in een grote en kleine versie. Mooie takjes met bolletjes aan het uiteinde. Daaronder zit het blad wat bij de pioenroos zit. Alles is met distressinkt en water gekleurd.


Door het prachtige papier met de mooie patronen is deze voor allerlei gelegenheden wel te gebruiken. Ja, ook bij condoleances is het een mooie combinatie met de vlindertjes uit de knipovellen en de dille stans bijvoorbeeld.

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/1467 Cutting stencil Banners
6002/1514 Cutting stencil Floral flourishes Peony
6002/1515 Cutting stencil Notebook circles
6002/1536 Stans embosmal Dille bloem
6002/1545 Cutting stencil Esmeralda
6002/1569 Bille's cirkels achtergronden
6011/0668 Papier en knipvelset Sweet herbs
6410/0526 Clearstamps Banners
6500/0104 Tissuetape-rondjes met lipje - Ø10 mm
8013/0024 Papier wit
8013/0165 Papierset Licht blauw

1 opmerking: