Pagina's

dinsdag 24 november 2020

Chique cadeautje

 Hallo allemaal,


Hebben jullie dat nog steeds, wanneer je een leuk projekt ziet, dat je er eigenlijk geen geschikt formaat papier voor hebt? Dat het niet past en je moet verzinnen hoe je dat gaat verbouwen of je vergeet het maar snel en je gaat dan maar iets anders leuks opzoeken?

Treur dan niet, want we hebben nu effen karton in het assortiment van 30,5cm bij 30,5 cm in de kleuren rood, wit, blauw, groen en creme. Uitermate geschikt voor het maken van doosjes en andere grotere creaties.


Met het polybesa stencil Scallop box kun je een prachtig doosje maken, welke een geschulpte randje heeft aan twee flapjes. Het past exact op het crème karton als je hem schuin neerlegt. Dan kan je gaan omtrekken, rillen, uitknippen en vouwen. Om jullie nog meer te verwennen is er ook een setje spiegelkarton met bedrukte kerst/winter dessins. (zie onderaan mijn blog) Hieruit heb ik zwart met gouden sterren patroon als mat gebruikt voor het doosje. Dat geeft best een chique uitstraling, vinden jullie ook niet?


Om het doosje aan te kleden is meerdere keren de gave pointsettia gebruikt in gepaste kleuren en afgemaakt met toefjes naturelle besjes en bruine buigbare spiraaltje. De besjes zijn nog even aangetipt met een gouden parelpen.


Als je het strikje opent , zie je aan de binnenkant de border viktoria, welke een beetje aangepast is. Zo ook aan alle buitenkanten, maar dan in het geel.


Open je het doosje helemaal, dan zie het eruit zoals hier boven. Rondom de viktoria border met aan 2 zijden een zwart lintje en nog een mat van crème spiegelkarton met gouden sterren. Het doosje is leuk om bonbons in te doen of kleine koekjes. Zo heb je een heel luxe kadootje!



Bedacht voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.




Gebruikte materialen
1800/0069 Spiegelkarton A4 bedrukt
6002/1491 Stans-embossmal Viktoria
6002/1493 Pointsettia
6005/0001 Polybesa- scrapbox stencil - Scallop box
6370/0075 Spiraal naturel
6370/0076 Besjes naturel
8013/0048 Papierset assorti
8089/0244 Kraft zwart

2 opmerkingen: