Pagina's

woensdag 25 maart 2015

The best is yet tot come...

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer eens heel wat anders zien. Dit keer heb ik een trapjeskaart gemaakt. Ik heb er verschillende stempels op verwerkt. Op de achtergrond heb ik de nieuwe stempels verwerkt met 2 verschillende kleuren inkt gestempeld, aangepast aan het papier. Het voorste gedeelte, daar heb ik een wat oudere stempel voor gebruikt. Deze met Versamark gestempeld en met clear embospoeder bestrooid en met de heattool warm gemaakt. In het hart van de bloementjes nog wat plaksteentjes geplakt. Het kleine stukje (paarse gedeelte erachter) heb ik ook met de clear embospoeder gedaan. Het geeft zo'n mooi effect ook, als je het zo doet. Zo kun je je eigen design papier maken. Verder nog de nieuwe tekst stempels erop gestempeld.



Zo kun je een beetje zien, hoe de kaart er uitziet. Aan beide zijkanten heb ik een stukje tussen gemaakt, zodat de kaart niet uit elkaar kan glijden. Het blijft nu zo mooi staan.


Gebruikte materialen:

6410/0091 Clear Stamps Silhouettes Flowers.
6410/0316 Clear Stamps Swirls.
6410/0335 Clear Stamps Silhouettes.
6410/0336 Clear Stamps Silhouettes.
8013/0023 Cardstock white.

Ben benieuwd wat jullie van dit model kaart vinden!!! Verder wens ik jullie allemaal een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

3 opmerkingen: