Pagina's

woensdag 7 juli 2021

een bijzonder fotolijstje

  Dag allemaal, 


Jullie hebben de nieuwe shadowbox waarschijnlijk al zien passeren ergens op de sociale. 
Ik ben er ook mee aan de slag gegaan. 
Het is een zeer bijzonder fotolijstje geworden. Als je dit ziet dan denk je misschien, goh zo bijzonder is het nu ook weer niet. 
Dat klopt. 
Zodadelijk laat ik jullie het lijstje kijken met een foto in. 
Zo mag het dan gaan naar de grootouders in spe. :D Voila, mijn ouders gaan dit lijstje binnenkort krijgen op deze manier. 
Ik heb de echo nog niet volledig vast gemaakt, dan kunnen ze kiezen of ze deze zo erin willen laten of deze nog ergens anders in willen steken. 
Vandaag dat ik ook gezorgd heb dat het lijstje wanneer het niet gevuld is ook al mooi is voor naar te kijken.

De letters die je ziet zijn van het alfabet van Geertje, leuk he! 
Zeker veelzijdig in gebruik. 


En natuurlijk mocht er een van de schattige Anton Pieck baby snijstencils niet aan ontbreken. 
Deze past er toch mega goed bij! 

Ziezo, dat was het voor nu. 
Graag tot de volgende keer! 2 opmerkingen:

  1. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

    Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

    BeantwoordenVerwijderen