Pagina's

woensdag 11 maart 2020

Wat een poepie

Hallo allemaal,

Hoe schattig kunnen puppies zijn?! Je kijkt in die glanzende oogjes en je smelt direct weg, ja toch? Dat had ik ook met het designpapier Watercolor honden & katten van ons Duitse DT-lid Bille, waarin je ook afbeeldingen met katten en honden vindt. Hieronder heb ik mijn creatie gecombineerd met het gave Magical image stencil. Kijken jullie mee?


Het is een vlagkaart geworden van kraftpapier, wit cardstock en blauw aquarel designpapier als achtergrond. Aan de twee zijkanten zijn vlaggenstansjes in 3 kleuren gemat met daarop een stempeltje van een hondenpoepje, hihihi, ingekleurd met brushmarkers. Dit is 1 van de stempels, die tot de leuke verzameling van Jocelijne's puppy, Borre, behoort. Het botje, voerbakje, afdrukjes van de pootjes en de sterren behoren er ook toe. Zie onderaan mijn blogpost.


De gave alfabet letters bestaat al een tijdje, maar dit moet gewoon tot je standaard collectie horen. Ze zijn als het ware een feestje om te maken, hihhihi! En de details van de wikkelbloemen en Bille's bladeren geven ook een vrolijke toevoeging. Hieronder een kleine foto tutorial van de wikkelbloemen.


En dan heb ik ook nog een filmpje van mijn kaart. Wat gebeurt er als je aan het lipje trekt? Nou, kijk maar....https://youtu.be/7-3XL2NGzFQWat een poepie hè? Dit is dan Borre, de puppy van Jocelijne. Ingekleurd met Brushmarkers. Het geeft altijd een verrassend effect, deze toverkunst kaart! Wil je exact weten hoe je deze in elkaar zet? Onze Anke heeft er een filmpje van gemaakt. Klik hier.


Uiteraard nog even een stilstaand beeld van deze lieve kaart. Bovenin zie je nog het broertje van Borre, kijk hem gluren! Ben er helemaal weg van, van dit stukje toverkunst. En jullie?

Bedankt voor het kijken, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
6002/1049 Snijstencils - One of a kind - Alfabet-labels
6002/1428 Snijstencil - Toverkunst/Magical image
6002/1438 Stans-debosmal - Bille's bladeren lang
6002/1440 Stansmal - Bille's Wikkelbloemen
6002/1445 Stansmallen - Bille's Vlaggen met stikrand
6011/0638 Papierset - Bille - Design Aquarell Dogs & Cats
6410/0519 Clearstamps -Jocelijne- Borre de puppy
8089/0203 Kraft papier Bruin
8089/0231 Kraftpapier Wit
8089/0244 Kraft papier - Zwart

4 opmerkingen: