donderdag 6 oktober 2016

Veel liefs...

Hallo allemaal,

Lavendel... een heerlijke geur. Niet alleen als aromatherapie, maar ook als culinair ingrediënt en verzorgingsprodukt komen we het tegen. We komen de lavendel vooral tegen in Frankrijk. Eindeloze lange paarse velden met prachtig uitzicht. Met dit beeld is onderstaand kaartje gemaakt.


Het designpapier uit papierset Lavender is gemat op wit en donkergroen. De vellen uit deze set zijn dubbelzijdig! Dus 2 keer zoveel keus aan patroontjes. De lavendel komt terug in verschillende soorten en maten, zoals hierboven te zien is.


De Endless border is zo ontworpen dat je het op vele manieren kunt verwerken. De binnenste helft is INgesneden en de hele border is UITgesneden. Ook kan je eerst alleen het stencil embossen, dus dan krijg je niet het ingesneden gedeelte. En daarna eventueel uitsnijden met het tweede bijbehorende stenciltje.


Bij de Endless corner heb ik een andere werkwijze toegepast. Deze blijft aan je papier zitten, terwijl de mooie barokke sierrand wordt uitgesneden. Je zou deze los kunnen knippen, zoals hierhoven. Afgewerkt met een groen stikrandje en clear stamps bannerteksten, maakt het een mini pocket. De eyecatcher vind ik toch wel de Endless background. Een prachtig swirl patroon komt er tevoorschijn als je het met distress inkt bewerkt. Door het verhoogd op te plakken met foampads krijg je een mooie diepte en ontstaat er ook nog eens een barok fotolijstje.

Probeer het ook eens uit met deze eindeloze stencil en laat je verbeelding spreken!
Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0407 Snij-embos stencil fantasy love
6002/0456 Snij-embos stencil klimop
6002/0526 Snij-embos stencil flower 3D
6002/0573 Snij-embos-debos stencil eindeloze achtergrond met vogel
6002/0574 Snij-embos-debos stencil eindeloze hoek met vogel
6002/0575 Snij-embos-debos stencil eindeloze rand met vogel
6002/2052 Snij stencil (4st) randen
6011/0501 Papierset lavendel
6410/0410 Clear stamp bannerteksten NL
8099/0241 Papierset linnen structuur A53 opmerkingen:

  1. Beeldige kaart zeg! En ja lavendel en lavendel kleurtjes doen het altijd goed. Top dat je hebt beschreven hoe je die mal zo mooi uitgesneden krijgt.
    Groetjes Ada

    BeantwoordenVerwijderen