Pagina's

donderdag 13 oktober 2016

Merry Christmas

Hallo allemaal,

Wat zijn de kaartmodellen toch gaaf! Er is inmiddels een ronde vorm, hart en sierlijk vierkant kaartvorm uitgekomen. Met het kaartmodel sierlijk vierkant heb ik deze kerstkaart gemaakt. Het ontwerp van deze kaart is bedacht door onze Anke en zij heeft er een tutorial van gemaakt die je HIER kan vinden.


Het designpapier met mooie paars en groen tinten komen van het papierblok Happy Holidays Special Edition en is gemat op wit linnen cardstock. De sneeuwkristallen zijn de zogenaamde Add-ies, waarbij je even met een goede kniptang het oogje aan de achterkant eraf knipt om hem op je kaart te bevestigen.


Mijn "sneeuwkristalbloemetjes" zijn opgebouwd uit 1 keer een ster, welke is bewerkt met paarse inkt. Daarop twee keer een grote bloem uit paars en groen designpapier en ook twee keer een kleine bloem. Deze vier worden dan versprongen op elkaar bevestigd. Als laatste maak je een roll up roosje, dit is het hart van de bloem. Daarna kan dese afgewerkt worden met bijvoorbeeld meeldraadjes, een zelfklevende parel, een mini brad of foambalklei. Misschien een beetje glitter erbij?? Het vierkant model heeft ook een extra sierlijk stenciltje erbij, zie foto rechts. Hierin is een strikje verwerkt met een belletje en twee elzenpropjes.


Nu nog even een blik van bovenaf, hahaha...Geeft toch een andere kijk op de wereld, vinden jullie niet? De tutorial zal jullie er vast wel bij helpen met de stap voor stap foto's van Anke.

Veel plezier met het maken van deze kaart, hele fijne dag en bedankt voor het langskomen.


Gebruikte materialen:
6002/0385 Snij stencil roll up roses
6002/0555 Snij stencil kaartmodel vierkant + sier stencils
6002/2050 Snij/embos stencil sterren
6002/3003 Snij/embos stencil bloem klein
6002/3004 Snij/embos stencil bloem groot
6011/0390 Papierblok happy holidays kerst
6020/0022 Zelfklevende parels zilver
6380/1007 Add-ies x-mas ijskristallen
8090/0104 Cardstock for cardmaking wit 

1 opmerking: