dinsdag 26 januari 2016

Beach vacation...

Hallo lieve allemaal,

Wat is er in het nieuwe jaar nu leuker dan iets nieuws te presenteren. En Joy!Crafts zou Joy!Crafts niet zijn als ze niet met iets nieuws zouden komen. We hebben namelijk een nieuw soort markers voor jullie. Het zijn pigment markers op alcohol basis en wij van Joy!Crafts mochten ze voor jullie uitproberen, hoe gaaf is dat.


Wat ik met deze markers zo leuk vind, is dat je er geweldige mooie achtergronden mee kunt maken. Je schildert bijna met deze markers. De kleuren zijn mooi helder en omdat de markers op alcohol basis zijn, is de inkt eerst vrij nat en kun je met je vingers dus heel mooi blenden.


Op deze manier heeft je kaart natuurlijk niet veel extra's meer nodig om hem af te maken, dus ik heb de mooie palmboom als silhouet uitgesneden en een stempeltje van de wereldbol uitgeknipt en gekleurd. Nog een kleine tekst en klaar is je kaart.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen inspireren en ben nu al benieuwd naar wat jullie creatie gaat worden met de nieuwe markers.

Tot snel!
Gebruikte artikelen:
pigment markers
6002/0280 Cutting en embossing stencil Palmbomen
6410/0394 Clear stamps - Life is a journey
6410/0097 Tropicial summer (ENG)
8089/0244 Kraft papier - Zwart 30,5x15cm
8099/0101 Paper for cardmaking linen structure wit 30,5x30,5cm

  

5 opmerkingen:

 1. Cool. Love the silhouette trees against the bright background and that cute worldmap, a part of, yet apart from the picture. Cool. Hugz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie achtergrond!
  En de hele kaart is super met die palmbomen erbij!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauww prachtig, mooi gedaan hoor!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen