maandag 28 december 2015

Lekker snoepen...

Hallo allemaal,

Nog een paar dagen en dan is het jaar alweer voorbij. Is het bij jullie ook zo voorbij gevlogen? Nou hier ook kan ik je vertellen. Ben ook wel weer blij dat straks de boel weer een beetje normaal wordt. Al dat extra eten en al die kerstkaarten die op tijd klaar moesten zijn. Ik heb nu dan voor jullie ook even geen kaart maar een andere leuke creatie. Oke, oke, ik beken...het heeft weer met eten te maken maar dit staat niet alleen met kerst of oud en nieuw leuk op je tafel maar altijd! 

Genoeg gekletst, nu en het wordt tijd om jullie mijn creatie te laten zien. Het is een snoepdoosje geworden waarvan ik het patroon op internet heb gevonden.


Zoals je ziet heb ik gekozen voor heerlijke frisse kleurtjes uit het favoriete blok van Noor. Op de deksel heb ik een leuk knopje gedaan die je als embelishments/metal charms kunt kopen. Nog wat leuke bloemetjes en vlindertjes op de deksel en zo heb je iets heel bijzonders op tafel staan.


Natuurlijk wens ik jullie het allerbeste voor 2016 en wil ik jullie bedanken voor alle leuke en lieve reacties die ik telkens weer mocht ontvangen. Ik vond het ook nu weer super leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en hoop je snel weer te zien in het nieuwe jaar! 

...voorzichtig met vuurwerk!


Boodschappenlijstje:
6002/0406 C&E fantasy love
6002/0407 C&E fantasy love
6011/0710 paperbloc Noor's favorite
6300/0331 ribbon handmade collection 1 set 4
6350/0305 metal charms

    

4 opmerkingen:

 1. Superleuk idee!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Heleen, wat een schitterend patroon en prachtig papier en decomateriaal, super gedaan!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super .... Prachtig snoepdoosje !
  Leuk om geven en heel leuk om dit te krijgen :)
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schattig ..en snoep niet te snel opeten hoor...hihi

  BeantwoordenVerwijderen