donderdag 17 december 2015

Amazonelichtje...

Hallo allemaal,

Wat een handig aparaatje is de screw hole punch! Met deze handige tool kun je makkelijk bijvoorbeeld een gaatje prikken in een labeltje. Deze "gaatjesprikker" heeft 3 verschillende tips, in 2 mm, 3 mm en 4 mm diameter, welke in een dop op het uiteinde zitten. Dus ook nog netjes opgeborgen...wat wil je nog meer? Nu laten we het niet bij 1 gaatje, natuurlijk. Hiermee ben ik creatief aan de slag gegaan en is er onderstaande creatie uitgekomen.


Het is een omhulsel geworden van bruin metallic cardstock en vellum om een waxinelichtje in te plaatsen, met batterij natuurlijk. Eerst patroontjes opgezocht, die bij mijn thema passen.
Het beste is om op "hotfixpatronen"te zoeken. Deze bestaan al uit voorgedrukte rondjes, makkelijk toch? Pas het aan voor jouw creatie qua maat en print het uit op simpel papier. Leg dit over je cardstock en zet vast met kleine stukjes mallentape. En het punchen kan beginnen door het patroon te volgen. Zie hoe mooi het paardenhoofd is geworden... Wowww! 


Een gedecoreerd hoefijzer moeten we natuurlijk niet vergeten om geluk te wensen bij de komende wedstrijden. De paardenstencils zijn ook uit het prachtige metallic gestanst en de clear stamps zijn met clear embossingpoeder bestrooid en dan, voorzichtig, want het is vellum, met de heattool gelijkmatig verhitten.


En hier zaten jullie natuurlijk op te wachten, toch? Een lichtje in de duisternis, stoer, gezellig en romantisch voor onze amazones. Gaan jullie ook uitproberen wat de mogelijkheden zijn van deze screw hole punch? Ben heel benieuwd...

Bedankt voor het langskomen, hele gezellige dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0483 Cutting stencil ruiter te paard
6002/0498 Cutting stencil paard
6020/0021 Zelfklevende parels goud
6200/0052 Gaatjes maker/hole puncher
6370/0069 Artificial flowers
6370/0063 Artificial Flowers
6410/0384 Clear stamps paarden
8013/0139 Metallic cardstock papier donker bruin

5 opmerkingen:

 1. WOW, ich bin begeistert, echt ganz toll
  glg Gertrude

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super tolle Idee: es gibt immer Pferdeliebhaber/innen,die das als Geschenk lieben werden. Bin noch nie auf die Idee gekommen,einen Locher dafür zu verwenden... liebe Grüße Erni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super, wat mooi! Heel erg leuk :)
  Groetjes, Manja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi gemaakt, Antoinette!!

  Groetjes,
  Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen