woensdag 30 december 2015

Africa...

Joy!Crafts heeft een te gekke stempelset "Africa" 6410/0369. Deze set heeft niet alleen de leuke zebra's maar ook achtergronden er bij van tekst naar patronen.


Hiermee maak je de leukste stempelkaarten en dat is iets waar ik erg dol ben. Stempelen met allerlei technieken en inkten.


Ik heb gebruik gemaakt van 3 kleuren inkt die mooi bij elkaar passen. Met de Joy!Crafts daubers 6200/0221 heb ik de randen opgewerkt. Dit heb ik van donker naar licht gedaan. Zo krijg je een mooie overloop.

6200/0220 Sponge dauber box incl. 3 daubers

Misschien herken je dit wel. Je heb al die losse daubers en deze gooi je hier en daar in een laatje of bakje. Uit eindelijk raak je er toch wat kwijt. Daar heeft Joy!Crafts over na gedacht. Ze hebben namelijk deze ideale opbergdoos 6200/0220 voor je daubers. Er passen er wel 40 in dus zo heb je ale kleuren daubers in één oog opslag!


Zie je hoe leuk je de teksten en patronen van de set op je kaart kunt verwerken. Lekker lossen alle kanten op stempelen en je krijgt een leuk geheel. De set heeft ook een bijpassende tekst "Wild & Dangerous". 


Hier nog even de 2 kaarten samen. Hoe vinden jullie ze?

Tot de volgende keer een hele fijne dag gewenst.
5 opmerkingen: