zaterdag 7 februari 2015

Happy Birthday...

Hallo allemaal,

Vannacht werd ik ineens wakker en had een leuk idee. Natuurlijk dacht ik bij mezelf :"Gek... ga slapen!" Maar ook vanmorgen bleef dat idee maar in mijn hoofd zitten en dat moest eruit. Ken je dat gevoel? Ik ben er maar eens lekker bij gaan zitten met een heerlijk kopje thee en al mijn spulletjes die ik dacht nodig te hebben erbij gepakt. Al snel begon mijn kaartje vorm te krijgen en is dit uit mijn handen gekomen.


Ik wist 's nachts al dat het een easelkaart moest worden en ook de tekst moest in een easel vorm op de kaart.


Ik heb toen Gerti's flowers weer eens uit mijn doos getoverd en het grote stencil als rand van de kaart gebruikt. Het geweldige papier met de uiltjes paste er in dit geval perfect bij en heb er nog 1 extra uitgeknipt en met 3D tape op de kaart geplakt. Ook de bloem bovenin mijn kaart is van Gerti's flowers maar dan het kleine stencil. Ik heb de randjes er van af geknipt en hield een leuke bloem over. Nog een 2e erop, de blaadjes even wat bij elkaar geknepen en een leuk pareltje in het midden. Zo heb je op een simpele manier, snel een leuke bloem voor je kaart.


Leuk dat je weer even een bezoekje hebt gebracht en graag tot een volgende keer!
Lieve groetjes,
Heleen

Dit is mijn materialen recept:
6002/0313 C&E Gerti's flowers
6011/0209 paper bloc Owl's world
6020/0012 decorative pearls
6300/0333 ribbon handmade collection
6410/0338 clearstamp tekst
8099/0001 Linnenkarton wit

6 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje, mooie bloem!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje heb je gemaakt! EN ik heb dat 's nachts eigenlijk nooit. Wel op andere momenten, wanneer ik absoluut niet achter mijn tafel kan kruipen om het meteen te maken.
  groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten! Complimenten. Ik vind de bloemen rand erg mooi ik heb er toevallig van de week zelf ook een gekocht maar er zijn verschillende bloemen. ga er snel eens mee aan de slag

  BeantwoordenVerwijderen