vrijdag 2 januari 2015

Sweet dream baby...

Hallo allemaal,

Bij Joy!crafts hebben ze schattige clear stempels om in te kleuren. Vandaag laat ik jullie daar een kaart me zien. De kaart heb ik gecombineerd met mallen, die nog niet zo lang geleden zijn uitgekomen. De Baby Bears (eendjes) zijn hier ook erg leuk om bij te combineren. Verder heb ik er nog wat kleine tekstjes op gestempeld.


Als je de mooie vlinder mal stanst, hou je een mooie rand over. Deze rand heb ik dit keer zo gelaten en er een kaart mee gemaakt. Ik heb de vlinder mal een stukje verlegd, zodat het de juiste maat was voor de kaart. 


Van één van de uitgestanste vlinderranden heb ik een stukje eraf geknipt en op maat gemaakt. Je kan de vlinders zo op elkaar plakken, zodat je er niets van ziet. Dan heb je een mooie bijpassende rand op je kaart. 


De vierkante mallen zijn erg leuk om bij deze stempels te combineren. Evenals het Ribbon, erg leuk om op je kaart te verwerken. Als je aan het touwtje trekt, dan gaat het mooi rimpelen, zoals jullie hier kunnen zien. Ik heb het vastgemaakt met dubbelzijdige tape, zodat het heel goed blijft zitten. Midden op heb ik een mooie Metal Charm geplakt.


Bij deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:

6002/0403 Cutting & Embossing Basic.
6002/0404 Cutting & Embossing Love Fantasy.
6002/0409 Cutting & Embossing Baby Bears.
6011/0042 Paper Baby Bloc.
6300/0241 Ribbon.
6350/0103 Metal Charms.
6410/0321 Clear Stamps Baby.

Ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden!!! Verder wens ik jullie allemaal een fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

Lieve groetjes, Astrid.

5 opmerkingen:

 1. What a cute project!!! Love this stamp and the gorgous die! The colours are adorable!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach die sieht aber niedlich aus,
  glg ulrike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen