zondag 18 januari 2015

Restjes...

Dag iedereen,


Vandaag even een leuke tip tussendoor :-) We hebben ze namelijk allemaal met hopen en krijgen ze niet op tijd weggewerkt : restjes! Dan heb ik het over cardstock en designpapier.
De voorbije feest periode is het me opgevallen : aan veel pakjes hangt een leuk labeltje. Al is het maar om onder de kerstboom nog te weten welk pakje nu weer voor wie was.... Maar ook leuk om gewoon in een ruiker bloemen te steken, gewoon met een leuke wens of de namen van de schenkers....


Ik ben aan de slag gegaan met een aantal restjes die nog op mijn bureau lagen. Voornamelijk restjes witte cardstock en restjes linnenstructuur cardstock. Je neemt er een paar stempeltjes bij, wat stansjes en voor je het weet heb je enkele leuke labeltjes voor bij de pakjes.
Mijn labeltjes zijn 6 x 6 cm, maar dat pas je uiteraard gemakkelijk aan, afhankelijk van het formaat van je restjes :-) Het is niet de bedoeling dat je een nieuw vel aansnijdt natuurlijk, want dan creeër je weer nieuwe restjes....

Bij de baby-label heb ik een strijkapplicatie gebruikt die ik nog liggen had. In een handomdraai klaar!

De takjes van Mery zijn super leuk en heel veelzijdig voor allerhande gelegenheden. Bij de deze de bloemetjes nog eens opnieuw gestanst in fuchsia.

Ook in één kleur geeft het een leuk effect

Vanaf nu dus de restjes maar snel omtoveren tot leuke cadeau labels!

groetjes
Veerle


gebruikte materialen :
6002/0406: Cutting & Embossing stencil - bloemen
6013/0701: Applicatie selfadhesive/iron on baby blauw nr.1
6410/0317: Clear stamps - postage stamps
6410/0321: Clear stamps - baby
8099/0011: Linnen Karton A5 - fuchsia
8099/0015: Linnen Karton A5 - blauw

4 opmerkingen: