donderdag 1 januari 2015

Love..


Hallo allemaal,

Tussen alle kerstkaarten door ook nog een liefdevolle trouwkaart gemaakt. In november lag er weer een stapeltje nieuwe artikelen in de winkel en daar was ook een mooi hart bij met een leuke stempelset. Dit vond ik helemaal passen bij een trouwkaart. In dit geval een schudkaart.


De basis heb ik bekleed met de roze tintjes uit het paperbloc "romance". Dit mooie paperbloc is na lange tijd weer leverbaar.  En laat ik nu dol zijn op roze kleurtjes hihi..dus ben er
meteen weer mee aan de slag gegaan. 


Uit donker roze cardstock heb ik het hart gestanst. Deze heb ik half achter de kaart laten geschoven.
Op het hart heb ik nog een vlinder geplakt.


Ook de prachtige bloemenmal mocht van mij niet ontbreken op deze kaart. Ik heb er wat licht roze kleurtjes aan gegeven met wat daubertjes en een beetje distress inkt. Dit heb ik gedaan voordat ik de roos uit de mal ging halen. Daardoor blijven de randjes mooi wit.


Aan de bovenkant achter een schuin geplakt strookje papier heb ik de vlinder rand stans geplakt. Ook deze heb ik na het stansen en embossen in de mal laten zitten en voorzien van wat distress inkt. Daarna pas de mal verwijdert. Zo krijgen de vlindertjes een subtiel kleurtje. 


De tekst "Love" heb ik gestempeld en daarna uitgeknipt. Deze heb ik een beetje schuin op de afbeelding geplakt. Deze afbeelding zit achter een mica raampje met daar wat  schudmateriaal tussen. Verder heb ik nog wat parels her en der op de kaart geplakt en ook op de vlinders heb ik er wat gezet.

Dan wens ik je voor nu nog een fijne dag verder,

4 opmerkingen: