Pagina's

zondag 25 januari 2015

I sea it,s your birthday...

Hallo iedereen,


Wanneer ik een tijdje terug nog eens door mijn hobbyspulletjes ging, kwam ik de "under the sea" collection terug tegen. Ondertussen al even op de markt, maar het blijft één van mijn favoriete collecties. Als je deze periode dan beelden op de televisie ziet van Australische strandgangers met hun kerstmuts op, moet ik altijd even glimlachen....Het blijft een grappig zicht terwijl wij hier in de sneeuw zitten.


Strand associëren wij met vakantie, zon, zee, zomer..... Veel mensen zoeken met de kerstperiode ook zonniger oorden op vandaar dat ik dit kaartje wel passend vond.
Het leuke aan deze collectie is dat er ook een bijpassend papierblok bij hoort, en dan de stempels natuurlijk en de malletjes.


De malletjes heb ik deze keer niet gebruikt. Ik heb de kaart versierd met kleine schelpjes en wat gaas, wat doet denken aan een visnetje.
Ook leuk om de kaart af te werken zijn de kleefparels in de hoeken en de gem die op de punt van de hoek-mal zit. Ik gebruik vooral de kleefparels erg vaak op mijn kaartjes.



Groetjes
Veerle

gebruikte materialen :
6002/0135 : Cutting & Embossing stencil - hoek franse lelie
6011/0307 : Papierblok - Under the sea
6020/0010 : Joy!zelfklevende parels licht groen
6350/0023 : Gems en Jewels nr. 23
6410/0097 : Clear stamps ENG - Tropicial Summer
6410/0099 : Clear stamps ENG - Under the sea

2 opmerkingen: