dinsdag 13 januari 2015

Guppie...

Goededag allemaal,

Waarom vissen mannen eigenlijk? De man denkt : Als je een drukke baan en een druk leven hebt, dan is het heerlijk vertoeven aan de waterkant. In de natuur, aan de waterkant, vogels horen tjilpen,Het licht op het wateroppervlakte te zien spiegelen. De natuur is altijd in beweging, is nooit vervelend en saai. En als je dan lekker zit te genieten, en je hoofd lekker leegmaakt, en even je je zorgen kunt vergeten en dan ook nog beet krijgt........nou, dan kan je dag, als man, gewoon niet meer stuk! 

Voor dit Fishing Fun avontuur zijn er dan ook passende stencils verkrijgbaar. In onderstaande creatie zijn deze leuke items terug te vinden om bijvoorbeeld onze fervente vissers te feliciteren met zijn gewonnen viswedstrijd!


Het begin van de kaart is grijs fabric karton als ondergrond en daarop is designpapier gemat uit het Winter Wonderland papierblok. De trapkaart is verder aan beide zijkanten bewerkt met de bijpassende stencilrand van Lin & Lene in de vorm van rondjes. De rondjes die overblijven uit het Lin & Lene stencil zijn alsnog gebruikt als luchtbellen voor de vissen.


De haai laat zich meten door één van de ribbons uit de Handmade Ribbons set. Bijgestaan door de clear stamps uit dit plezierige visthema, denk ik wel dat iedere visser er van droomt om zo een goede vangst te hebben! Alle Fishing Fun stencils zijn gesneden uit fabric papier en bewerkt met een schuurpapiertje om zo de witte structuur naar boven te laten komen.


Geloven jullie het? De enige reden waarom mannen gaan vissen is dat ze van hun vrouw weg willen zijn! Ik vermoed dat wij vrouwen dit wel beseffen, maar dat we manlief toch liever achter een hengel zien zitten dan in de kroeg. Ja toch, dames? hahaha....

Veel plezier met met het maken van mannenkaarten met dit super thema, wens jullie een fijne dag en tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Antoinette

Gebruikte materialen:
1201/0067 Lin & Lene stencil rand
6002/0155 Cutting & Embossingstencil - vishaakjes
6002/0334 Cutting & Embossingstencil - vis, haai, aal
6002/0335 Cuttingstencil - vissers in bootje
6011/0047 Papierblok Winter Wonderland
6020/0017 Joy!zelfklevende parels, azuurblauw
6300/0332 Ribbons Handmade collection 2 - set 1
6410/0303 Clear Stamp NL - vis thema
6410/0304 Clear Stamp ENG - vis thema
8011/0406 Papierset A4, fabric
8011/0409 Papierset A4, pearl

8 opmerkingen:

 1. Wat een beeldige stoere mannenkaart!
  Ze zeggen wel dat ze gaan vissen... maar is dat ook zo???
  Hahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje, Antoinette.

  Liefs, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje met mooie zijkant!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart, zo mooi samengesteld allemaal.
  Denk echter dat de bovenste visser in zijn bootje wel eens een probleem kan hebben met zo'n grote haai aan zijn hengeltje hahaha.

  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amazing card! I have got to make one myself someday!!! Your crafting talent continues to blow me away!!! Thank you for sharing and for the step by step on how you created!

  BeantwoordenVerwijderen