zondag 2 november 2014

Warme winter wensen

Hallo allemaal,

Wat een weertje he, gelukkig bleef ik op mijn stoeltje zitten hahaha en hoefde ik er niet uit. Het is echt herfst buiten ... brrrr .... maar ik maak het even nog kouder. Ik heb weer een winters kaartje voor jullie.


Ik ben al met het nieuwe winterblokje 6011/0047 van Noor! Design aan de slag gegaan, prachtige kleuren. Basis is weer kraft en wit karton, alle randen gedistressed en hier en daar heb ik weer gesso gebruikt. Rechtsboven heb ik weer de sterpunt 6002/0358 van Noor! Design gebruikt, ik kan er niks aan doen, maar vind deze echt zo gaaf, die zullen jullie wel vaker op een kaartje van mij tegen komen. Links boven heb ik een papieren taartkleedje gebruikt.


Het plaatje heb ik geplakt op de rechthoek mal 6002/0356.


Onder het plaatje heb ik een stukje rubbelkarton van Joy! Crafts gebruikt en hierop een kantje gedaan. Onder het strookje ribbelkarton heb ik de nieuwe IJspegelrand 6002/2036 van Noor geplakt.


Onder het bloementoefje heb ik weer eens de swirl 6002/0163 van Noor! Design gebruikt.Rechtsboven nog een sneeuwvlok gestanst uit glitterkarton van Joy! Crafts met hierop een plakparel. En tot slot natuurlijk nog een tekststempel 6410/0117 van Noor! Design.

Ik hoop dat jullie het niet te koud hebben gekregen. Trek maar lekkere warme kleding aan, wees voorzichtig buiten en waai niet uit je laarzen.

Alvast bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.6 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi bedoelde schitterende kaart
  Astrid
  liefs van Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eine traumhaft schöne Karte. Das Vögelchenmotiv ist sooooooo wunderschön. Es gibt so viele wunderschöne Details zu entdecken. Die Karte ist einfach meisterhaft. Ganz liebe Grüße Silvi

  BeantwoordenVerwijderen