zaterdag 8 november 2014

Beter laat dan nooit

Hallo allemaal,

Vandaag kom ik met een kaart in kleuren die toch wel mijn lievelings- kleuren zijn. Een beetje bruin, blauw en roze. Verder heb ik ook geen andere kleuren gebruikt bij deze kaart. Hoe ik deze kaart gemaakt heb en wat ik allemaal gebruikt heb  zal ik jullie even vertellen met een bijbehorende foto.


De foto hierboven is de gehele kaart maar dat moge duidelijk zijn. Dan ga ik nu verder met gedeelten van de kaart,


De tekst "beter laat dan nooit" heb ik op bijna wit papier gestempeld. Vervolgens uitgestanst met de binnenste stans van de labelstans en de basis label heb ik uit Kraft papier gestanst. Deze op elkaar geplakt en met een stuk jutte touw om de kaart gewikkeld.


Dit zakhorloge vond ik wel passend bij de tekst. Deze heb ik ook uit Kraft papier gestanst en na het embossen in de mal laten zitten. Vervolgens ben ik er met een kwastje en wat pasta (doobadoo) overheen gegaan. Daarna het horloge uit de stans gehaald en laten drogen. Wel meteen even de mal schoon maken. 


Langs de randen van de kaart heb ik de randstans geplakt. Deze is eveneens uit Kraft papier gestanst.


Rechts boven heb ik op de grote basis cirkel de zes boogjes stans verwerkt. Deze heb ik uit blauw cardstock gestanst en geembost. Daarna heb ik hem onder het afdrukje op de kaart verwerkt. Daar weer op heb ik wat postzegels gestanst en voorzien van de leuke postzegel tekstjes.


En dit is het afdrukje wat ik met L`Aquarelle van Sennelier heb ingekleurd. Daarna langs de randen nog voorzien van wat sending messages stempels. Verder heb ik er nog wat witte Frantage op gedaan. Dit is een embossingpoeder met grove korrels. 


5 opmerkingen:

 1. mooie kaart jammer dat je niet vermeldt van wie de leuke stempel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anke,
  eine tolle Karte sehr kreativ gestaltet!Besonders gut gefällt mir das image,es erinnert mich an die 70er Jahre,Flower Power,Flicken und Schlagjeans,lach.Super schöne Coloration und Klasse Farben,wow.
  Von wem ist der süße Stempel verräts du mir das bitte,würde mich sehr freuen,danke,
  liebe Grüße die waldfee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooie kaart Janet. Alles klopt..wauw.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen