Pagina's

zaterdag 11 januari 2014

Winterkaart


Hallo allemaal,

Een extra kaartje van mij, geïnspireerd op het winterthema. Omdat velen zich verheugen om op ski-vakantie te gaan, dacht ik dat het leuk kon zijn voor een kaart. Van onderkarton in een mooie, ijsblauwe kleur heb ik de onderkaart gemaakt. De pastelkleuren van 6011/0701 lenen zich er uitstekend voor. Ik heb 2 rillijnen gemaakt op 10 cm voor de achterkant, en daarna voor de drie vouwen gerild op 2-1-1-2 cm. De achtergrond heb ik gemaakt door "sneeuwvlokjesvellum" op de kaart te stikken met de naaimachine. De bergen, stencil 6002/0283 maakte ik van drie tinten blauw, mooi passend bij de achterkaart. In de mal heb ik ze met witte inkt bewerkt, later met structuurpasta de "sneeuw" aangezet.   



De bergen heb ik op de voorkanten van de bergvouw geplakt, later afgewerkt met een mooi blauw designpapier uit Happy bloc 6011/0205. Met stencil 6002/0205 maakte ik de letters, ook weer met witte inkt bewerkt en later voorzichtig met structuurpasta en een cocktailprikker aangezet, wederom voor een sneeuweffect. Een donkerblauw satijnen lint erdoor en op de voorste bergvouw gezet. Met bloemenkraaltjes en een smal satijnen lintje door alle vouwen geregen, blijft ie mooi staan.


Als laatste de postzegels met skiërs op strookjes transparant sheet 8200/0100 geplakt en in de vouwen van 1cm geplakt, zodat ze "zwevend" staan.


Ik hoop dat het een inspiratie kan zijn om een fervent wintersporter bijvoorbeeld een fijne vakantie te wensen.

Groetjes Bianca

3 opmerkingen: