zondag 17 november 2013

Wie zoet is....

Goedendag allemaal,

Het heerlijk avondje komt er bijna aan en dan zal Sinterklaas met zijn kornuiten in ons land weer druk bezig zijn! En om nu Sinterklaas een beetje te helpen heeft onze Knutselpiet niet stil gezeten en een surprisekadootje voor die lieve kindertjes gemaakt.

Hij heeft een kraft tasje gepimpt met de allernieuwste Sinterklaasstempels en alles ingekleurd met distressinkt. Deze stempels zijn uitermate geschikt om een Sinterklaas creatie bij de kindertjes te laten opvallen. Deze zijn te vinden onder de naam : Stempel tekst NL Sinterklaas 6410/0083.


Eerst het kraft tasje leuk bestempelen met pepernootjes, hartjes en worteltjes in verschillende kleuren. Stempel dan onze Sint en Piet en de leuke gevulde laars en kleur ze in naar eigen inzicht, knip ze uit en geef ze een plaats op het tasje. Voeg de bestempelde tekst toe en maak een leuk labeltje aan het hengsel vast. Dit kan natuurlijk ook met een uitbundige strik. Knutselpiet heeft hier rood koord voor gebruikt. Nu had hij nog wat pepernoten, chocolade geld en tumtummetjes over uit zijn eigen voorraadkast en heeft ze als afwerking op de nog wat lege plaatsen bevestigd met lijm. Mocht dit niet lukken dan heeft Knutselpiet nog wel wat stickytape als alternatief.

Het tasje is nu klaar om met veel lekkers gevuld te worden. Een chocoladeletter met wat chocoladegeld en een gemixt doorzichtig zakje met de overige pepernoten en tumtummetjes, dichtgeknoopt met een rood crisplintje. Voilà... een super lekkere traktatie.

Fijne Sinterklaasavond voor een ieder die dat gaat vieren, ook namens Knutselpiet!

Lieve Groetjes Antoinette

4 opmerkingen:

  1. super leuk tasje geworden met de sinterklaas stempels er bij

    en de tum tum pernoten etc

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen