maandag 11 november 2013

SNOEPREISJE...OF EMIGREREN?

Hallo allemaal,Dit keer is het aan mijn persoontje om jullie een creatie te laten zien. Ik heb gekozen om met het travelthema aan de slag te gaan en een Open Up kaart te maken.

De mallen met het reisthema, die deze maand zijn uitgekomen, zijn heel geschikt om iemand een fijne vakantie te wensen of  voor iemand die bijvoorbeeld gaat emigreren. Kan natuurlijk ook als iemand het verdient om er even tussen uit te gaan en een stedentripje kado krijgt, haha!


Ik ben begonnen met de Open Up kaart uit te stansen uit het mooie vintage designpapierblokje en gemat op wit en donkergrijs karton. Verder heb ik de leuke stencils toegevoegd van het reisthema. Als eerste heb ik de koffertjes uitgestanst uit hetzelfde papierblokje en daarna op karton de mal omgetrokken en uitgeknipt. Daarna heb ik het vliegtuigje twee keer gebruikt en gestanst uit prachtig parelmoer karton. De afbeelding in het Open Up gedeelte komt uit het Fishing Fun blokje en de tekststempel "Bon Voyage" uit de Summer Lovin serie. Aangezien er water in voorkomt, heb ik mijn kaart versierd met het vrolijke randje nr. 6 en bewerkt met distressinkt, want deze lijkt een beetje op golfjes en vond hem zo toepasselijk.


En een vliegtuig moet natuurlijk wel over een supermooi landschap kunnen vliegen, toch? Hiervoor heb ik mijn eigen Rocky Mountains gemaakt, door het berglandschap drie keer te gebruiken, waarbij de achterste twee zijn aangepast en alleen de top van de berg zichtbaar is met daarop gedeeltelijk een landkaart. Deze komt uit het papierblok Men travel style, zo ook het kompas. De voorste berg is bewerkt met wit embossingpoeder en verhit met de heattool. Zo krijg je een super effect van sneeuw op de Rocky's!Van jute heb ik een postzakje gemaakt. Het handige van dit jute is, dat er aan de onder- en bovenzijde een ijzerdraadje in verwerkt zit en zo kan je dus freubelen met het jute en blijft het ook in model zitten. 


Om alles een extra accent te geven heb ik op de achtergrond en op de postzak een paar afdrukjes uit de toepasselijk nieuwe collectie aan poststempels  gebruikt. En als laatste heb ik met een maskstencil, sneeuwpasta en frantage de zijkant bewerkt d.m.v. de heattool.

Nog even de gebruikte materialen:
Open up 6003/2012
Vintage papierblok 6011/0301
Cutting en embossing stencil koffer 6002/0282
Cutting en embossing stencil vliegtuigjes 6002/0279
Papier set A4 Pearl 8011/0409
Papierblok Fishing Fun A5 6011/0021
Summer Lovin Clear stamps 6410/0027
Cutting en embossing stencil rand nr.6  6002/0006
Cutting en ambossing stencil berglandschap 6002/0283
Papierblok Men Travel Style 6011/0202
Jute Ribbon Set 6300/0501
Stempel ENG - Postcard stamps 6410/0025

Deze mallen zijn gewoon echt een plezier om te gaan gebruiken, omdat je er heel veel mee kan variëren. En met dit inspiratiekaartje gaat dat jullie zeker wel lukken!

Fijne dag en groetjes, Antoinette

12 opmerkingen:

 1. Hij is super Ineke, wat een leuke details, zeker de jute zak is gaaf, groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je weer creative bezig Antoinette. Het is een zeer leuk kaartje geworden. Maar ik denk dat je toch maar voor het snoepreisje moet gaan anders zien we al die mooie creaties van je misschien niet meer en dat zou zonde zijn....SUPER gedaan. Lieve groetjes van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk gedaan.
  groetjes Martha en Margret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend knap gemaakt!
  Heeeeeeeeeeeeel erg leuk!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er heel gaaf uit! Dat jutezakje is helemaal top!
  Prachtig model en de kleren zijn super.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwie! Kijk nou toch wat een toppertje. Super gaaf gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een SUPER GAAF kaartje, dit heb je fantastisch gedaan, mijn petje af.
  Liefs Ghea ♥

  BeantwoordenVerwijderen