zondag 3 november 2013

Een klein sportief wonder

Goedendag creatieve bloglezers,

Zijn er bij jullie familieleden, die in blijde verwachting zijn en je bent even inspiratieloos? Dan heeft Joy!crafts dit keer een uniek stencil om een mooi kraamkado samen te stellen. Deze heet Bille's Baby shoes. Deze is uiteraard ook verkrijgbaar in een meisjesmodel. En liggen sindskort in de winkels.

Is het kleine wonder nu al een sportieveling, geef hem dan alvast maar een paar Nike's, zodat hij later misschien Usain Bolt kan overtreffen! Ik heb de volgende creatie gemaakt met het jongensschoentje.


Het is een vierkant kaartje met daarop designpapier uit één van de drie nieuw uitgekomen papierblokken in deze serie. En met de nieuwe babystempels van Mery Cozijnsen kan je je creatie heel mooi decoreren. Hier heb ik onder en boven de rand met de schattige eendjes gebruikt en op de hoeken heb ik de ronde stempels met toepasselijke baby items verhoogd opgeplakt met foam. Daarnaast staan de sneakers te trappelen op een prachtige Fleur de Lis doily. Deze heet Bille's Circle. En een tekststempel voor de afwerking.

Aan de voorkant van de schoen en aan de zijkant heb ik het sportieve logo geplakt en lusjes van blauw satijnlint aan de hiel.Tevens een mooie sluiting van een blauwe splitpen voor een lekker comfort voor die kleine voetjes.


Uiteraard is het leuk om het samen te verpakken in folie met een washandje, babylotion en bijvoorbeeld een rompertje. Een hele speciaal kadootje voor een mooie gebeurtenis!

Gebruikte materialen:
Paper pack 6011/0204
Baby Love Clearstamps 6410/0061
Bille's Circle 6002/0289
Postcard stamps 6410/0025
Foampads  6500/0012

Andere materialen:
Scrappersfloss donkerblauw
Splitpen donkerblauw
Satijnlint 3mm donkerblauw
Strass steentjes lichtblauwLieve groetjes van Antoinette

9 opmerkingen: