donderdag 28 november 2013

Butterflies

Hallo enthousiaste kaartenmaaksters,

In september zijn er de nieuwe Butterly stencils van Annelies Wegman geïntroduceerd. Wil je zien welke artikelen er bedoeld worden, klik dan hier om de flyer nog eens te bekijken.

Nu is er op deze succesvolle introductie een uitbreiding gekomen, ook weer een ovale en een rechthoekige mal. .Als je deze gestanst hebt dan blijft een deel van de vlinder(s) wel en een deel niet in het papier zitten. Het geeft dan een heel mooi effect, want dan lijkt het net of ze van je papier willen wegvliegen. Dus hou deuren en ramen gesloten! Hahaha...

Met een van deze stencils heb ik een schuine easelkaart gemaakt.


Nadat ik de vlindermal uit designpapier heb gestanst heb ik deze nog een tweede keer gestanst uit wit papier en los gesneden om ze nog een keer te gebruiken en beinkt met verschillende kleurtjes.
Het designpapier komt uit het nieuwe paperbloc waarin je mooie achtergronden met swirls en bloemen met vlinders terugvindt.  Om het geheel te verfraaien heb ik een takje van Bille's Flourishes gebruikt en de vlinderborder stencil. De bloem heb ik gemaakt uit handgeschept papier en komt uit Paper Blossoms papierset van Joy! De strik is gemaakt met de strikjesmaker en de tekststempel maakt het geheel tot een knuffelige kaart.

Gebruikte materialen:

Cutting & Embossing stencil vlinder 6002/0276
Papierblok 6011/0203
Cutting & Embossing stencil tak nr.2 6002/0264
Cutting & Embossing stencil vlinder 6002/0050
Paper Blossoms Papierset - licht 6100/0496
Strikjes maker 6200/0021
Stempels Nederlandse teksten nr.1 6410/0005

Allemaal een hele fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Groetjes van Antoinette

5 opmerkingen: