maandag 16 januari 2017

All you need is love...

Hallo allemaal,

Wil je jou geliefde een kaartje sturen, of je beste vriendin, of valentijnskaarten maken? Dan is er nu een perfectie serie met o.a. polybesa stencil hartjes in combinatie met ruitjes, uiteraard snijstencils en een nieuwe papierset, weer dubbelzijdig geprint. Bij deze papierset tref je ook 2 x 2 super leuke liefdes vintageknipvellen!


Dit voorbeeldje is gemaakt met bruin en wit kraft. Het liefdespapier heeft hele schattige en fijne patroontjes om lekkere zoete kaartjes te maken. Het "all you need is love" hartje is onderdeel van nog twee andere hartjes met engelse teksten, welke al eerder uitgebracht is als onderdeel van de Love serie van Joy!. Deze is uitgestanst in wit en met een roze marker de letters gekleurd en bevestigd op kraftpapier. De witte hartrand is van Lin & Lene, weer een gouwe ouwe, welke onmisbaar is in je assortiment.


De ondergrond is bewerkt met de polybesa stencil in A6 formaat. Deze kun je gewoon op de embossingmanier door je machine halen en daarna bewerken met distressinkt en de inktblending tool. Kijk eens hoe schattig het patroontje is?


Ook de nieuwe luchtballon is super, hier gestanst uit het love papier en bewerkt met dezelfde kleur inkt. Dit liefdeskaartje heb ik gecombineerd met nog 1 ouder produkt maar heel goed passend in het thema. Bloemen... mogen toch niet gemist op onze kaartjes en aangezien ik last heb van een beetje lentekriebels, heb ik de Folded Flower stenciltjes tevoorschijn gehaald. De naam zegt het al, je kunt er prachtige bloemen mee maken. De Folded Flower is er in een open en een dichte variant. In de bloem is een brad bevestigd om het helemaal af te maken. Van iedere bloem heb je zes blaadjes nodig om tot dit resultaat te komen. Een tutorial met hele duidelijke stap-voor- stap foto's kun je hier vinden, gemaakt door onze Anke.


Jullie zien het, weer vernieuwende inspiratie voor de Valentijners onder ons. Bedankt voor jullie bezoek, fijne knutseldag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
1201/0053 Snij-/ embosstencil lin & lene rand
6002/0470 Snij-/ embosstencil tulp
6002/0525 Snijstencil hart met tekst eng (3 stuks)
6002/0623 Polybesa embosstencil hartjes in ruit
6002/0665 Snij-/ embos-/ debosstencil liefdes luchtballon
6011/0511 Papierset met knipvellen liefde
6020/0016 Zelfklevende parels roze
6030/0003 Brads roze
8089/0203 Kraft papier
8089/0231 Kraftpapier wit
8099/0104 Paper for cardmaking linnen structuur wit

3 opmerkingen: