dinsdag 1 september 2015

Take time to watch the leaves...

Hallo allemaal,

Een van de grootste kenmerken van de herfst is dat het een kleurrijk jaargetijde is. De kleur van de blaadjes aan de bomen veranderen langzaam van groen naar geel of rood en vallen langzaam maar zeker van de bomen af. Paddenstoelen in verschillende kleuren komen boven de grond uit en wolkenvelden geven spectaculaire tekeningen in de lucht. Spinnenwebben zijn ook een teken van de herfst. Spinnetjes plaatsen hun webben waar ze maar kunnen. Als je in smalle paadjes loopt, is de kans groot dat je met je gezicht in zo een web loopt. Maar spinnenwebben kunnen er ook geweldig mooi uit zien. Als er dauwdruppeltjes in het web blijven hangen, lijkt het wel een snoer van pareltjes wat in de lucht zweeft. Je zou best kunnen zeggen dat de herfst de meest afwisselende tijd van het jaar is. Net zo gevarieerd als dit kaartje.


Het bonte herfst designpapier is gecombineerd met bijpassende herfst clear stamps. Deze afbeeldingen zijn gestempeld op designpapier en met elkaar gecombineerd, zoals de kastanjes en de eikeltjes.  Tevens zijn er ook add-ies toegevoegd. Een leuk assortiment aan herfst items die niet alleen voor de Band-it creaties zijn, maar ook uitermate geschikt op kaartcreaties. Kijk maar, Bambi is aan het rondstruinen in het bos!

En nu hoor ik jullie denken... Een nieuw stencil? Nee, hoor. Ik heb het stencil binnenste buiten gekeerd, haha. Hieronder vind je de uitleg hoe je van dit vierkante frame een frame voor een rechthoekige afbeelding maakt.


We beginnen eerst met de linker- en rechterkant van het frame. In het zwart is aangegeven hoe je deze losknipt. Vervolgens bereiden we de onder- en bovenkant voor van het frame. Op de tweede foto is te zien welke gedeelte daarvan nog afgeknipt moet worden, deze is zwart gekleurd.


Zodra je deze stappen hebt gevolgd, krijg je je "nieuwe" frame zoals bovenstaande foto en is hij klaar voor gebruik om rondom je afbeelding aan de achterkant te bevestigen. Zo zijn we creatief en dus gevarieerd bezig met onze hobby!

Bedankt voor jullie bezoekje, hele fijne knutseldag en tot de volgende keer.Gebruikte materialen:
1201/0092 C & E stencil vierkant frame
6011/0309 Papierblok herfst
6020/0021 Zelfklevende parels goud
6300/0320 Ribbons natural sense collection 1 - set 1
6380/0004 Add-ies forest friends
6380/0512 Add-ies bloemen en beestjes
6410/0098 Clear stamps herfst (eng)
8089/0203 Kraftpapier
8099/0002 Linnenkarton crème

5 opmerkingen:

 1. Schitterend, leuk met dat hertje erbij!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige kleurrijke kaart Antoinette. 100% herfst!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat hertje schattig! Mooie kaart, Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Fabulous! Great frame with this trik!

  BeantwoordenVerwijderen