zaterdag 6 juni 2020

Life is a journey

Hallo allemaal,

Het zal er dik in zitten, dat we in ons eigen landje op vakantie gaan, denken jullie niet? Maar hoe kan dat beter dan met de camper of sleurhut en dan gewoon lekker rondtrekken. Surfplank mee en gaan! Daar moest ik aan denken toe ik de vijfde collectie thuis openmaakte, want ..... Ik heb een zomers kaartje gemaakt met de nieuwe caravan en auto van Joy!crafts. Kijken jullie mee?


Een basisstencil heb ik als kaartvorm gekozen, namelijk hexagon en 2 keer gemat op de ondergrond, waarbij ik gebruik heb gemaakt van het vrolijke Tropical Summer designpapier. De afbeelding is ook lekker tropisch en  zit in de knipvelserie Seaside Greetings. De gave bubbels met lijnen zijn ook een nieuwkomertjes, gaaf hè? De border om het kaartje is een van de barokke kant en vrolijkt de boel ook lekker op.De details van de caravan en de auto zijn ook heel super. Kijk maar naar de surfplank en de koffers. De deurtjes kunnen zelfs open! De wikkelbloemen passen ook perfect en een ijsje is natuurlijk niet te versmaden. Dit leuke item komt uit de vakantie accessoires mal. Dit is een verzameling van allerlei mini zomer artikelen die je op vakantie zeker nier mag vergeten! Bijvoorbeeld een zonnebrilletje, fotocamera en slippertjes etc... De vlinder is een mooie mal van 2 maanden geleden en is een blijvertje met bloempjes in de vleugeltjes.


Nu maar hopen dat we tropische temperaturen halen deze zomer en die palmbomen denken we er gewoon bij!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
6002/1124 Snij-embosstencil - Bloemenrand barok
6002/1440 Stansmal - Bille's Wikkelbloemen
600281462 Snijstencil- Sketch art-Vlinders
6002/1476 Stans-debos-embosmal - Vakantie accessoires
6002/1477 Stansmal - Waterlijnen en Bubbels
6002/1480 Snij-debos-embosstans - Auto/caravan
6011/0549 Papierset - Tropical Summer
6013/0342 Knipvellen A4 - Seaside Greetings - Zomer
6410/0435 Clear stempel – Dierenprinten

5 opmerkingen:

 1. Buy Facebook Followers

  Buy Facebook Followers for Your Profile

  There are things you better share only with your friends. For everything else, we have Facebook followers. When you use your Facebook profile for public posts, the number of your followers plays an important role. If the increase is very slow, also your postings will fall by the wayside. Do you want to stop waiting? The solution is easier than you think: just buy Facebook followers!

  Please visit our service link: Buy Facebook Followers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Buy Facebook Reviews

  Buy Facebook 5 Star Reviews and Make Your Brand Shine with A Quick Glance. Buy Facebook 5 Star Reviews. With purchasing Facebook ratings plus reviews.

  Please visit our service link: Buy Facebook Reviews

  BeantwoordenVerwijderen