zaterdag 27 juni 2020

Enjoy the little things

Hallo allemaal,

Halverwege het jaar 2020 zijn we al... gaat dat snel, zeg. Ik ben even teruggedoken naar begin van het jaar en heb wat malletjes verzameld tot en met de vierde collectie van Joy!crafts om een leuke combinatie te maken. Vind hem geslaagd en jullie?


Geniet van de kleine dingen. Dit zal voor een iedereen wel van toepassing zijn. Zoals bijvoorbeeld een lekkere kop koffie. Het thee/koffiesetje is van Jocelijne brus en bestaat eigenlijk uit nog meer onderdeeltjes. Zelfs de cupcakejes van haar, aan de linkerkant, zijn ook lief hè? Het designpapier is uit de Violet Dreams set en de tekst vindt je daar ook in.


De thee of koffie is nog gloeiend heet, zien jullie dat? En ik wil wel altijd een suikerklontje erbij, hihihihi. De gave en altijd populaire rolbloemen en de bloemenborder van het begin van het jaar heb ik ook weer gebruikt samen met de sering stans uit de vierde collectie. De mooie opengewerkte vlinders met bloemen in hun vleugeltjes zijn schatjes en zijn een favorietje van mij. Hier is een grote en een kleine opelkaar bevestigd.


Ondanks dat we onderhand wel "corona-moe"zijn, moeten we wel doorgaan met leuke dingen, hoor! Een dippie ondervindt iedereen wel en door creatief te zijn, pompen we ons weer vol met adrenaline, toch? Geniet van alle dagen, als je kunt...!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen6002/1405 Snijstencil - sering
6002/1436 Stans-debos-embosmal - Bloemen rand
6002/1441 SnijsStansmallen - Jocelijne - Thee-party
6002/1462 Stencil- Sketch art-Vlinders
6011/0653 Papierset-Noor- Design Violet Dreams
8013/0161 Papierset Wit

4 opmerkingen: