woensdag 8 april 2020

Soulmates

Hallo allemaal,

Zijn jullie al in collectie nummer 3 gedoken van Joy!crafts? Echt doen hoor, want de maand maart staat centraal, dus hele mooie lente artikelen zijn er uitgekomen. Toen ik zag dat er weer een nieuwe vlinder was en een nieuwe mal van een sering, kreeg ik direkt lentekriebeles en heb de onderstaande creatie gemaakt.


Voor een stevige basis van deze diamond easelcard is er kraft gebruikt met daarop het Violet Dreams designpapier. Ik moet zeggen, echt prachtig! Met minikaartjes en banners met mooie quotes. Bijvoorbeeld het middelpunt van de kaart " We are soulmates" en de banner " Only good vibes".


De twee vlinders zijn opengewerkt en in de vleugeltjes kun je zelfs bloempjes zien. De twee vlinders zijn samen éen door ze opelkaar te bevestigen. Dan nog een foto van de kaart liggend, zodat je ook kunt zien dat er nog meer ruimte is om een boodschap voor de ontvanger achter te laten. Dan komen we bij de seringen, op mijn kaart, in twee kleuren te zien. Hieronder een afbeelding om een beetje indruk te krijgen hoe je deze fabriceert. Mooi of mooi? hihihhi...


Er is een basis en een malletje met losse bloempjes. Stans deze uit en emboss de losse bloempjes met een embosspen en een zacht matje tot een cupje. Doe wat lijm op je basis en gebruik de sticky pickup tool om de bloempjes op de basis te bevestigen. En kijk eens naar het resultaat! Ze kunnen ook door als hyacint, blauw druifje of misschien ook wel een beetje als lavendel, vinden jullie niet? Willen jullie ook deze kaart maken dan kunnen jullie hier klikken.

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
6002/1124 Snij-embosstencil - Bloemenrand barok
6002/1405 Snijstencil - sering
6002/1462 Snijstencil- Sketch art-Vlinders
6011/0653 Papierset-Noor- Design Violet Dreams
8089/0203 Kraft papier Bruin

3 opmerkingen: