maandag 30 maart 2020

Nieuw huis

Hallo allemaal,

Een eigen huis een plek onder de zon! Die tekst kennen we nu natuurlijk allemaal. En dat is waar het om gaat in dit blogbericht. In de derde collectie van Joy!crafts tref je leuke items om verhuiskaarten of kaarten te maken om iemand prettige vakantie of reis te wensen. Er zijn mallen met rijtjes huizen, een bomenrij en grasborders. Perfect om je kaartje samen te stellen. Deze zijn ook nog NO END, zonder einde. Dat wil zeggen, dat deze na het stansen in je papier blijven zitten, zodat je de mal kunt verleggen (verlengen) en de huizen rij nog een keer door je machine kunt halen. Zometeen te zien als bijvoorbeeld in dit bericht.                                                                                             


Mijn kaart is rechthoekig geworden door de laagjes, die ik heb opgebouwd met de malletjes. De ondergrond is kraft geworden met wit linnenkarton. Op een vel wit papier ben ik eerst gaan blenden met blauwe distressinkt om de lucht na te bootsen. Daarna begonnen met de desbetreffende laagjes. Tis best wat werk, maar wel leuk om te doen. Hieronder een voorbeeld om jullie de indruk te geven hoe de uitkomst is van 1 van de NO END mallen.


Het is wel even een precies werkje, maar het lukt wel. Kijk maar naar het halve kruisje in het midden van het stansje. Nu kun je eerst de huisjes een kleurtje gaan geven en daarna het groene landschap erop bevestigen. En dan de volgende laag maken en op zicht op gepaste afstand van elkaar boven elkaar plakken. Werk wel van boven naar onder..., wel zo handig! Ik spreek uit ervaring, hahaha.

Hierboven een close up van het treintje, die zijn best doet om de bergheuvels te trotseren! En als je goed kijkt op de tweede foto, hebben de huisjes zelfs een hekje en een lantaarnpaal! Achter de huisjes heb ik zwart papier geplakt, de huisjes en boompjes bewerkt met distressinkt.


Zelfs het gras is nog groener hier, dan bij de buren, hihihi!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
6002/0972 Snij-embosstencil - Floral Florishes – Chrysant (zon)
6002/1052 Snij-embos-debosstencil - Lantaarnpaal
6002/1407 Snij-emboss stencils - Baby-trein
6011/0638 Papierset - Bille - Design Aquarell Dogs & Cats
6410/0392 Clearstamp - Wow
6410/0522 Clearstempel - Noor - Vintage Jeans
8013/0024 Papier wit
8013/0169 Papierset Groen
8089/0202 Kraft papier
8099/0270 Papierset linnen structuur Donker groen


4 opmerkingen:

  1. Geweldig, wat een leuke verhuiskaart met deze nieuwe mal! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw, dit werd een prachtig tafereeltje ! helemaal mooi en leuk is deze geworden
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen