maandag 2 december 2019

Fijne kerst

Hallo allemaal.
Nog maar een paar weken en dan is het Kerstmis. Aangezien kerstkaarten versturen toch wel heel leuk is heb ik er vandaag nog eentje ter inspiratie voor jullie.


Het papier komt uit de mooie nieuwe papierset Winter Landscape. Ik hou wel van die blauwe en grijze tinten.
Bij het plaatje past het oudere snijstencil van het schaatsende paartje heel goed. Ze zwieren er lustig op los.


Nieuw zijn deze maand de mooie knotwilgen. Die passen natuurlijk perfect bij zo'n winters sfeertje.
Ze zijn gesneden uit kraft waarna ik er met een bruin potlood overheen ben gegaan zodat alle details van het snijstencil mooi naar voren komen.


Ik hoop dat ik jullie met deze kaart heb kunnen inspireren. Veel plezier bij het maken van jullie kerstkaarten.

Gebruikte materialen:
6002/1057 Cutting, embos en debos stencil Pair of skaters
6002/1243 Cutting stencil Sketch-art Big square
6002/1411 Cutting en debos stencil Pollard willow
6011/0640 Papierset Winter landscape
6013/0343 Knipvellenset Happy holidays
6200/0006 Ultra fine tip applicator
6410/0439 Clearstamps Snow alphabeth
6500/0023 Foam tape
6500/0215 Tacky glue

Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende keer.3 opmerkingen:

  1. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen