dinsdag 3 december 2019

Fairy birthday

Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik een leuke tag voor jullie. Gemaakt met een combinatie van 2 papiersets...namelijk Michelle's flowers & Ivy cottage. Een hele leuke combinatie omdat de bloemen uit michelle's flowers exact passen bij de paars tinten uit de andere set.

De tekst uit clearstampset vintage jeans is gestempeld op een al wat ouder schoolbord label van Mery. Zo leuk om oudere producten te combineren met de nieuwe collecties.


De nieuwe fee is met zwarte inkt gestempeld op het designpapier en uitgestanst met mery's rechthoek met een leuk stiksteekje. Hier en daar heb ik wat stippeljes met paarse inkt gestempeld
De bloemen zijn gestanst uit design papier met de basislijn boterbloem...ook een ouder snijstencil...maar nog steeds geweldig om te gebruiken.
6002/0594 Snij-embosstencil - Mery's schoolbord (2st)
6002/1021 Snijstencil Mery's basic lange rechthoek
6002/1355 Snijstencil - Sketch Art - Esdoorn blad

6002/3202 Snijstencil basislijn boterbloem
6011/0627 Scrap papierset - Noor - Design Ivy Cottage
6011/0632 Papierset - Design - Michelle’s flowers
6410/0487 Clearstempel -LH- Staande fee
6410/0522 Clearstampset vintage jeans
8089/0213 Kraft geribbeld karton f-flute/klein A5
8098/0004 Label karton bruin 13,2 x 6,6 cm

3 opmerkingen:

  1. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen