zondag 3 november 2019

A footprint

Hallo Allemaal,

De herfst heeft weer zijn intrede in het land gedaan...ik vind het heerlijk om dan ook met een leuke herfstkaart  aan de slag te gaan. Voor deze kaart heb ik oud en nieuw gecombineerd op de kaart... het frame met de bladeren komt uit een oudere snijstencilset herfstset 6002/0546, en het papier happy fall 6011/0558...beiden nog super leuk te gebruiken met de nieuwe artikelen. 


Deze leukerd is super leuk te combineren met de nieuwe sketch art bladeren.  Om het geheel nog wat een herfst effect te geven heb ik de bladeren met verschillendegroen, geel, rood, bruintinten bewerkt.De tekst komt uit clearstampset dierenprinten 6410/0435 
Ik vond deze tekst wel bijpassend bij de eekhoorntjes 


Vinden jullie de pompoenen en paddestoelen ook zo leuk? Bij de pompoenen heb ik de oogjes en mond weggeknipt...zo passen ze heel leuk bij het herstthema.
4 opmerkingen:

 1. Helemaal Herfst! Leuk gedaan met de eekhoorntjes en de pompoenen. Tekst past er perfect bij. Fijne zondag! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk en geweldig dat je de oude frame mal (heb ik ook!) gecombineerd hebt met nieuwe artikelen. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie warme herfstkaart heb je gemaakt Geertje. Een heel lief tafereeltje met die lieve eekhoorntjes. Mooie tekst ook.
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen