vrijdag 21 december 2018

Bloghop

Dag allemaal,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe bloghop.
Onze dames zijn met de nieuwe artikelen van deze maand aan de slag gegaan en wat zijn er veel mooie producten uitgekomen.  De laatste 2 stencils uit de Little Woodland serie van Dendennis, een prachtige basiskaart in vorm van een ticketstencil en daarbij prachtige stencil om te decoreren. Nieuw de serie van de kabouters met prachtig designpapier erbij. Wat zijn ze schattig. Van Noor!Design weer een prachtige Mon Ami, het girafje en een mooie bloem... teveel om op te noemen, maar hieronder staan alle producten bij elkaar...Bij een bloghop, hop je van blog naar blog en laat bij iedereen een reactie achter.
Als je bij alle dames gekeken hebt, (klik op de naam boven de foto), dan kom je weer terug bij het Joy!Crafts blog en laat je daar ook een reactie achter.
Onder degene die een reactie achter gelaten hebben bij alle dames, verloten we een leuke prijs. De winnaar maken we maandag 24 december bekent. Hoppen jullie gezellig mee?

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer,

Groetjes de meiden van Joy!18 opmerkingen:

 1. Leuke bloghop maar mis nog een aantal creaties van het DT!! Kijk later nog wel. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve mensen leuke bloghop.maar mis er idd ook nog een paar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk de bloghop. Veel mooie kaartjes gezien, alleen een paar dames hadden die van hun nog niet gepost. Prachtige materialen die nieuwe serie !
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wonderful creations along the hop! I enjoyed each and every one, and left comments at each stop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo even lekker gehopt, heb alle creaties gezien, de ene sprak me meer aan als de andere en dat ik zo leuk van het hoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sorry Dames ik was mijn kaart vergeten te plaatsen maar hij staat er op en ik hoop dat jullie nog even bij me komen hoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb mijn rondje gehopt. Super leuke creaties allemaal. Alle dames bedankt voor alle inspiratie 👏👏

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeeel leuk was deze bloghop, wat zijn jullie DT dames weer creatief bezig geweest met die leuke nieuwe artikelen...prachtige en chique creaties heb ik gezien... Het was super leuk!!!
  Lieve groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hoor deze blog hop. Was vanochtend al begonnen maar toen nog niet alle kaarten in beeld. Nu wel...Snap best dat sommige iets op zich lieten wachten....er is super veel werk van gemaakt. Echt leuk hoor als inspiratie voor deze mooie nieuwe producten. Groetjes marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooie kaarten hebben de DT-dames gemaakt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat zijn er weer leuke, mooie creaties gemaakt door de Joy dames. Ik heb er weer van genoten. Bedankt weer voor alle tips en inspiratie🍀💞🌺

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op deze vroege zaterdagochtend heb ik gezellig gehopt. Bedankt voor de inspiratie en ideeën. Prachtige creaties hebben de dames gemaakt. Fijne feestdagen toegewenst!

  Groetjes, Minke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb weer genoten van de prachtige creaties tijdens de bloghop.
  Het ziet er allemaal geweldig uit!
  Groetjes en fijne feestdagen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Bedankt voor alle inspiratie en ideeen. Het is de 2de keer dat bloghop, maar t wordt. Een verslaving denk ik😊 Wordt tijd dat uk de spullen weer in t echt in de winkel zie! Ga vooral zo door DT dames!
  Wens jullie allen fijne dagen en creatief 2019

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie bloghop dames met al deze mooie nieuwe materialen. Weer genoten!
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een geweldige kaarten weer en leuke ideeen om te maken en te combineren . Top dames ik heb genoten .

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een geweldige en mooie nieuwe lijn weer en wat een prachtige creaties zijn er gemaakt. Weer genoeg inspiratie op gedaan 😇

  BeantwoordenVerwijderen
 18. This blog aware me about different programs which can become very useful for our friends and kids. Few websites provide combined courses and few of the are separately for single subject. Glad to get this
  หนังตลก

  BeantwoordenVerwijderen