zaterdag 6 oktober 2018

Adore memory

Hallo allemaal,

Met de herfst collectie kwam dit keer ook een hele mooie combinatie van designpapier met knipvellen, waarop je labels, tabs,  bingokaarten, afbeeldingen, tags en banners treft. De kleuren zijn prachtig oud roze met groen en wit. Een alles in ééntje, zeg ik maar, voor een volledig perfecte kaart.


Deze sterkaart is eigenlijk heel simpel en bestaat uit drie driehoeken. Een grotere basis en 2 kleinere, welke op elkaar bevestigd zijn en in sleufjes van de basis geschoven zijn. Wit linnenkarton en het vintage designpapier Pink Petals is gebruikt. Ik heb twee contrasterende kleuren gepakt voor het effect. De afbeelding samen met de cirkel met bladeren vormt een mooi geheel. De cirkel is bewerkt met distressinkt Victorian Velvet en groen designpapier uit hetzelfde setje. Bovenop de kaart is de tekst Adore te zien en rechtsonder een vrolijk noot met Memory.


De lieve bloemetjes zijn gemaakt met stansen uit de collectie van Mery Cozijnsen. Met de 4 verschillende groottes van puntige blaadjes wat distressinkt en een groene viltstift kom je een heel eind, toch? Achter de bloemen is het nieuwe kruidblad te zien . Een mooi maatje met schattige fijne blaadjes. Rondom de kaart is gebruik gemaakt van de fantastische barokke rand met bloemen en mooie swirls.


Dus creabea's weer een super toevoeging voor romantische en vintage kaarten, vinden jullie ook niet? Mocht je deze kaart ook willen maken dan kun je deze hier vinden. Heel veel plezier ermee...

Bedankt voor het langskomen, hele fijne dag en tot de volgende keer.

Gebruiksmaterialen:
6002/0596 Snijstencil - Mery's bloemen puntig
6002/0958 Snijstencil - Cirkel met bladeren
6002/1124 Snij-embosstencil - Bloemenrand barok
6002/1131 Snij-debosstencil - Kruidblad
6011/0412 Labelvellen - Noor - Pink Petals
6011/0594 Papierset - Pink Petals
6370/0075 Artificial Flowers - Spiraal naturel
8099/0101 Paper for cardmaking linnen structure wit


2 opmerkingen: