vrijdag 23 juni 2017

pillowbox...

Hallo allemaal,
Leuk dat jullie vandaag ons een bezoekje komen brengen. Ik heb vandaag voor jullie een pillow box gemaakt. Leuk om er een klein cadeautje in te doen of bijvoorbeeld om een zakcentje mee te geven voor de vakantie.
Ik heb daarvoor een patroon getekend en deze uitgesneden uit crèmekleurig cardstock.  Patroontje nog niet weggooien . Deze gebruik ik bij de volgende stap nog een keer.

De zwarte doorgetrokken lijnen zijn snijlijnen.
De zwarte stippellijnen zijn rillijnen.
De rode stippellijnen zijn hulplijnen om de pillow box te tekenen.


Ik heb het patroon van de voorkant een halve cm kleiner uitgesneden van designpapier. Hiervoor heb ik het patroon stuk geknipt en deze met non-permanente lijm op de achterkant van mijn designpapier geplakt. Deze heb ik dan een halve cm kleiner uitgeknipt. Of je kopieert het patroon een keer en knip deze dan kapot ;).
Het designpapier heb ik met de nieuwe handige tools, de papier distresser en de large dauber,  die bij de producten van juli zitten eerst ruw gemaakt en daarna bewerkt met inkt . Voor het blenden heeft Joy!Craft een set met handige blendigmatten uitgebracht.

Het designpapier heb ik op een kant van de pillow box geplakt en de plakrand heb ik beplakt met de nieuwe extra sterke sticky tape.


Nadat ik het doosje dichtgeplakt heb, duw je de zijkantjes die je gerild hebt naar binnen en de basis van mijn pillow box is nu klaar


Ik heb het doosje versierd met een leuke stans en een afbeelding, wat tilansiamos, schelpjes en een stukje vissersnet.


Leuk dat jullie zijn langsgekomen en ik hoop dat mijn pillow box bij jullie in de smaak is gevallen. Ben benieuwd naar jullie creaties. Zetten jullie die dan bij ons op de facebookpagina van Joy!Crafts.... Ik kijk er naar uit wat jullie voor moois ervan maken...
Een fijne dag en tot een volgende keer.


6002/0649 Endless background Swirls
6011/0514 Designpapier Under the sea
6013/0342 Decoupage sheets Seaside Greetings
6200/0241 Blending mat
6200/0224 Dauber Large Applicator
6200/0234 Papier distresser
6500/0121 super stickytape 3mm


3 opmerkingen:

 1. Een heel mooi cadeaudoosje. Erg leuk versierd ook. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Elvira,

  eine tolle Pillowbox hast du gestaltet! Gefällt mir sehr gut.

  Liebe Grüße
  Bille

  BeantwoordenVerwijderen