woensdag 19 april 2017

Beach vacantion

Hallo allemaal,

Bijna halverwege van het jaar. Veel mensen gaan er toch even tussenuit en boeken een zonvakantie. Nou, dat hoeven wij niet te doen, hoor! Kijk maar eens waarmee we ons in kunnen leven, een super gaaf onderwaterthema met stencils van zeediertjes en bubbelcirkels. Jazeker. Er is zelfs nog een bubbelrand en een duiker uitgekomen. Dus je kunt je wanen op een tropisch strand met een prachtig koraalrif om te gaan duiken. Met dit droombeeld heb ik onderstaand kaartje gemaakt.


Het plaatje is uit de knipvellen Seaside Greetings met prachtige afbeeldingen die allemaal met zon, zee en strand te maken hebben. Deze is in het midden van wit linnen karton bevestigd en gemat op kraft karton. De bubbelcirkel is in tweeën geknipt en speels over de hoeken van de kaart bevestigd.

Op "mijn" achterkant van het designpapier (11,5 cm x 11,5 cm) in het midden een cirkel gemaakt, waarvan de doorsnee 9 à 10 cm is, daarna verdeel je deze in 8 gelijke "taartpunten". Vanuit het middelpunt snijd je de punten richting de cirkelrand in.  Draai je papier om en vouw daarna iedere punt naar buiten.


Plak dit nu over je afbeelding heen. Daarna kan je wat decoratie, zoals hier jute touw, onder je cirkel plaatsen en afsluiten met een strik. Als laatste vouw je de punten netjes eroverheen en plak je deze vast met wat tackylijm. En je kunt verder gaan met de randen leuk aankleden met wat tillandsia, schelpjes en zeediertjes.


De visjes zijn bewerkt door middel van een applicatietool met op een knijpertje een pompom. Deze wordt geleverd met een voorraadje pompoms in 3 verschillende maatjes. Zo kun je nog meer details en kleuren aanbrengen op hele kleine stansjes. Kijk maar hoe ieniemini deze visjes zijn aan de hand van het tien eurocentje wat er bij ligt! Ik heb ze ook nog eens met een zwarte fineliner hun eigen tropische kenmerken gegeven. Kunnen jullie Nemo op mijn kaartje spotten? Het bekende clownvisje!


Zo zullen we een super geslaagde strand vakantie beleven en we hebben ook een prachtige onderwaterwereld mogen aanschouwen. Heel veel plezier met het creëren van jullie eigen koraalrif!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0520 Snijstencil - bubbels ronde rand & hoekje
6002/0768 Snijstencil - onderwater dieren (18st.)
6011/0514 Papierset A4 - Under the sea
6013/0342 Knipvellen A4 - Seaside Greetings - zomer
6200/0204 Applicatie set voor chalkbox
6300/0504 Decoratie
6410/0097 Clear stamps - Tropicial summer (eng)
8089/0203 Kraft papier A4
8099/0104 Paper for cardmaking linnen structuur wit A4

 

4 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke kaart! Zoveel op te zien, geweldig. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zucht.... je zou zo naar een koraaleiland gaan... wat een mega leuke kaart is dit!
  En bedankt voor de pom pom tip!
  Groetjes
  Ada

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi kaartje.

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen