vrijdag 3 maart 2017

Pluk de dag...


Hallo lieve allemaal,
Af en toe doe ik wel een mee aan een SOL, een scrap online. Deze keer werd hij gegeven door Ineke Bezemer. Je krijgt dan van te voren een boodschappenlijstje op wat je die avond klaar moet hebben liggen en om de tien minuten krijg je dan een hint. Aan het einde van de avond heb je dan een leuk kaartje. Meestal maak ik deze kaartjes in een kerst variant, zo heb je aan het einde van het jaar al een heel stel kerstkaartjes èn minder stress ;)
Maar in de nieuwe lijn van februari van Joy!Crafts zat het mooie papier Carpe Diem.....een hele mooie papierlijn in pasteltintjes. Zo lief, zó voorjaar...hier ben ik dus mee aan de slag gegaan. 


De mooie ovaal Endless background swirls heb ik wit uitgestanst en met zachtroze inkt bewerkt. Daarop heb ik een mooi plaatje geplakt met bloemen. De randstans heb ik ook in twee kleuren uitgestanst , een keer in het wit en een keer met het design papier. Van het laatste heb ik de bloemetjes afgeknipt en deze op de witte bloemetjes geplakt.


De vlinders mogen bij zulke lieve kaartjes zeker niet ontbreken.


Om de easelkaart staande te laten staan heb ik de banner van Sending messages gebruikt. Deze kan je met een mooie boog opplakken zodat het kaartje er mooi achter blijft 'hangen'.
Hoop dat ik jullie weer op een idee heb gebracht.
Fijne dag verder.....

6002/0386 Sending Messages Banners
6002/0590 Vlinder
6002/0649 Endless Background Swirls
6002/0700 One of a Kind - Spring - bloemenrand
6011/0518 Papierset Carpe Diem
6410/0410 Tekststempel

4 opmerkingen: