zaterdag 3 december 2016

No Peeking...

Hallo allemaal,

Wat een prachtig en vooral handig papierblok hebben we dit keer. Het is het Cristmas Carol thema uit de "La vie est belle" serie. In dit blok zit alles wat je nodig hebt zoals designpapier, superleuke plaatjes, labels, banners, bingokaartjes, postkaartjes enz. Binnen een mum van tijd heb je een mooie samengestelde kerstkaart en ik kon ook niet wachten om de makkelijk uit te drukken elementjes te gaan gebruiken samen met de sneeuwkristalrand.


Zien jullie ook hoe leuk de patroontjes van het desigpapier zijn? Ook is er een grappige tab toegevoegd met "niet gluren", hahaha. Kijk maar hoe nieuwsgierig het kerstmeisje is. De gave bingokaartjes geven ook een ware aanvulling met passende kerstgedachten.


Ik heb een labeltje/tag gebruikt met de vraag of ze ondeugend of lief is geweest? De kerst add-ies mogen weer uit de kast, dit keer de christmas cookies in zilver. Ook schitterend is de sneeuwkristalrand met zowel embossing en debossing, waarbij de onderste helft aan je basispapier blijft zitten na het stansen. Dit zie je goed terug op de middelste foto. Om de winterse sfeer aan te geven is gestempeld met het sneeuw alfabet door middel van versamark inkt, witte embossingpoeder erover strooien, even aftikken en verhitten met de heattool. En je krijgt mooie glimmende letters.


Jullie zien hoe veelzijdig dit stansblok is of zou kunnen zijn, zoveel leuke dingen zitten erin. De kerstkaartjes zullen hierdoor vast wel eerder op de post kunnen dit jaar!

Bedankt voor jullie bezoekje,  tot de volgende keer en nog een hele fijne dag. 


Gebruikte materialen:
6002/0588 Snijstencil takje (2st)
6002/0690 Snijstencil 3D rand sneeuwvlokken
6011/0382 Stansblok Christmas Carol
6020/0006 Zelfklevende parels donker rood
6370/0051 Artificial flowers
6380/1004 Add-ies x-mas koekjes
6410/0439 Clear stamps sneeuw alfabet
8013/0022 Paper for cardmaking cardstock wit 15x30cm
8089/0206 Kraft papier

4 opmerkingen:

  1. Wat een lief kaartje is dit weer, en wat handig zo'n blok, moet ik even goed onthouden kom tijd te kort dus dan is dit wel heel handig!
    Bedankt voor de tip Antoinette.
    Groetjes
    Ada

    BeantwoordenVerwijderen