woensdag 27 mei 2015

Jij & Ik = Wij

Hallo allemaal,

Een puzzeltje leggen...wie is er nu niet mee grootgebracht? We kennen allemaal vast nog wel de grote houten puzzels met de boerderijfiguurtjes of een puzzel met Nijntje als afbeelding. Legpuzzels kunnen educatief worden gebruikt om het observatievermogen en de handigheid van kinderen te trainen, maar ook als tijdverdrijf voor volwassenen. Sommige in stukken gezaagde of gesneden afbeeldingen van hout of karton, die weer tot één geheel gemaakt moet worden, kunnen wel enige frustraties met zich meebrengen, hahaha!

Maar deze keer heeft Joy!crafts er voor gezorgd dat het juist ontspannend kan zijn om te puzzelen. Eerst de vorm van de kaart, die spreekt uiteraard voor zich. Ik heb van een oude puzzel een stukje uitgezocht en omgetrokken op papier, ingescand in de computer en met een bewerkingsprogramma uitvergroot tot het formaat wat ik wilde hebben, daarna uitgeprint en uitgeknipt. Hieronder tref je mijn "verloren" stukje van de puzzel. 


De kleine clear stamps in de vorm van puzzelstukjes en bijpassende puzzel mensfiguurtjes zorgen er voor dat je binnen een mum van tijd een leuke creatie kan maken. De basis is gemaakt van zwart kraftpapier met daarop een gematte achtergrond, welke bewerkt is met distressinkt in zomerse kleuren. Er is variatie aangebracht door te stempelen met zwarte inkt en door middel van Versamark in combinatie met witte embossingpoeder. 


De nieuwe kleine stenciltjes van Mery Cozijnsen in hartjesvorm zijn verhoogd opgeplakt door middel van foampads. 


De overgebleven hartjes, die daarbij uitgestanst worden, kun je gebruiken om de rest van de kaart aan te kleden en om bijvoorbeeld een klavertje vier van te maken, zoals op bovenstaande foto. Samenvattend een kleurrijk liefdeskaartje om twee mensen met elkaar te verbinden!

Bedankt voor jullie bezoekje en tot de volgende keer.Gebruikte materialen:
6002/0447 Cutting & Embossing stencil (3st) cirkels, vierkanten, hartjes
6020/0001 Zelfklevende parels - parelmoer
6410/0364 Clear stamp - puzzelstukjes
8013/0024 Paper for cardmaking cardstock wit A4
8089/0241 Kraft papier zwart A4

5 opmerkingen:

 1. Heel leuk!! Lekkere vrolijk van kleur!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is weer een heel schattig kaartje.
  Ook heel leuk om er 2 te maken die half in elkaar zitten als trouwkaartje!
  Je hebt me weer op een idee gebracht Antoinette.
  Geweldige kleuren gebruikt maar dat is niet vreemd voor jou.
  Keurig verzorgd weer!
  Groetjes
  Ada

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijkheid in kleuren!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen