vrijdag 6 maart 2015

Did you smile today?

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met de nieuwe stempels van Joy!crafts, die deze maand zijn uitgekomen. Lekker vrolijke kleurtjes heb ik ervoor gebruikt. Het hart en de rondjes, heb ik gestempeld met Versamark en bestrooid met embospoederen daarna verhit met de heattool. Ingekleurd met de kleuren die ik ook voor de achtergrond gebruikt heb. Altijd iets buiten de buitenste geëmboste rand kleuren, zodat je het met een mooi gekleurd randje eromheen uit kunt knippen. Achter het hart heb ik nog een mooi lint geplakt met aan de zijkant een mooie dubbele strik, weer gemaakt met de handige strikjesmaker. Als laatste nog wat plakparels erop geplakt.


Neem een stuk wit papier en breng de gewenste kleuren Distress Ink aan op het acrylblok. Je begint altijd met de lichtste kleur. Spray het met water goed nat. Ook je papier spray je een beetje nat. Leg  het papier op je beïnkte en natgespoten acrylblok en druk het aan met een karton erachter (zodat je niet je vinger afdrukken er doorheen ziet). Leg het papier weer op je craftsheet en droog het papier met de heattool. Eventueel kun je ook nog wat water spetters erop aanbrengen. Geeft een leuk effect, zoals je hieronder ook kunt zien.


Rond om je papier kun je van de nieuwe stempels gedeeltes aanbrengen op het papier. Op de kaart zelf, kun je zien dat ik ook nog een oude stempel Sending Messages heb gebruikt. 


Jullie zullen wel denken, dat zijn toch hele andere achtergronden dan de kaart!!! Dat klopt, ik was vergeten eerst de foto's te nemen van de achtergrond. Ik had hem al gelijk opgeplakt. Maar ik heb nog een paar verschillende achtergronden gemaakt, zodat jullie kunnen zien hoe je het zo kunt maken. 


Gebruikte materialen:

Joy!crafts 6020/0015 Decorative Pearls (geel).
Joy!crafts 6200/0021 Strikjesmaker.
Joy!crafts 6300/0201 Ribbon Organza.
Joy!crafts 6410/0024 Clear Stamps Sending Messages.
Joy!crafts 6410/0316 Clear Stamps Swirls.
Joy!crafts 6410/0349 Clear Stamps Lovebird.
Joy!crafts 8089/0203 Kraft Paper.
Joy!crafts 8099/0001 Linnen karton.

Verder wens ik jullie allemaal een fijn weekend toe. Dank jullie wel voor het langskomen en graag tot de volgende keer.

4 opmerkingen: