maandag 8 december 2014

Winter

Het is een schudkaartje wat ik gemaakt heb deze keer. Dit is een soort frame waar mica ( dik plastic ) in zit. Hier kun je dan schudmateriaal in stoppen. Bij deze kaart heb ik hiervoor een ovaal uit kraft gestanst. Uit dit ovaal weer een kleinere ovaal gestanst. In deze opening heb ik mica geplakt.


Op de randjes van het Kraft heb ik dik foamtape geplakt zodat het een opstaand randje heeft gekregen die plakkerig is. Nu strooi je er je schudmateriaal in. Bij deze kaart heb ik voor eiskristallen gekozen.
Dan plak je de afbeelding erachter die ik ook ovaal had uitgestanst. Nu heb je dus een soort bakje met een afbeelding en schudmateriaal erin.


Dit "bakje" heb ik op een blauwe stans geplakt. En de tekststans Winter heb ik uit glitterkarton gestanst, gemat op Kraftpapier en op het "bakje" geplakt. 
 

Aan de twee buitenkanten van de kaart heb ik de rand ster geplakt. Verder nog wat bloemen en piepschuim balletjes ter versiering. Het design papier is een van mijn favorieten en is van het mooie paperbloc winter wishes. Helemaal in mijn kleurtjes.  Een beetje blauw en bruin, ik houd er van.
Ook heb ik nog een paar stukjes van het muziek paper bloc gebruikt. Dat past ook overal leuk bij !
Zo zie je maar, je kan van alles combineren.

Dan heb ik volgens mij alles wel verteld over deze kaart en
wens je een fijne dag verder,

4 opmerkingen:

 1. Hallo liebe Anke,

  die Karte ist so wunderschön und absolut traumhaft dekoriert. Ich bin ganz begeistert. Ganz liebe Grüße Silvi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooi kaartje heb je gemaakt!
  Prachtig, krijg al helemaal zin in de winter met sneeuw!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een super mooi kaartje Janet....ik kijk mijn ogen uit.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen