zaterdag 26 oktober 2013

Wij stellen met trots aan u voor......

Hallo allemaal,

Met heel veel enthousiasme stellen wij vandaag ons DT team aan jullie voor, we mogen 9 nieuwe dames bij ons team verwelkomen. Alle dames stellen zich nu aan u voor.

Wij hebben er heel veel zin in om jullie te verwennen met prachtige creaties. Vanaf 1 november zullen ze allemaal mee draaien op ons blog.

Graag zien we jullie leuke en lieve reacties tegemoet. Dus houdt ons blog goed in de gaten voor alle leuke nieuwtjes en de mooie creaties.


Hallo allemaal,

Ik ben Astrid, 46 jaar. Gelukkig getrouwd, moeder van drie kinderen. Een zoon van 23 jaar en twee dochters van 20 jaar (een tweeling). Ben ooit begonnen met Fimo en daarna ben ik verslaafd geraakt aan het kaarten en creaties maken. Vind het erg leuk om verschillende technieken te gebruiken. Ik vind het ook erg leuk om op beurzen te staan, workshops en demo's te geven. Mijn blog bij houden, vind ik ook erg leuk. Als je hier eenmaal aan begint, is het echt verslavend en vliegt de tijd voorbij. Kortom, ik kom tijd te kort. Vind het erg leuk, dat ik in het Joy!crafts DT zit en hoop dat ik jullie met mijn kaarten/creaties kan inspireren.

Groetjes, Astrid.
Hallo allemaal,
Ik ben Heleen, ben 44 jaartjes jong. Ik ben ruim 22 jaar getrouwd en we wonen met onze 3 kinderen in het noorden van het land.
Zo'n jaar of 6 geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten. Ik kocht toen een 3D boekje bij de Action en was erg trots op mijn resultaat. Nu lach ik er om en durf ik ze niet eens meer te laten zien. Maar omdat ik het wel erg leuk vond om te doen ben ik al snel uit gaan breiden. Ook kwam ik er al vlug achter dat ik stempelen toch wel erg leuk vond en dat copics echt het einde was om mee te kleuren. Nu maak ik niet alleen meer kaarten maar ook zo af en toe wel een ander projectje, die ik jullie vast en zeker nog wel eens zal laten zien. Ik vind het echt super dat ik in het team van joycrafts voorbeelden voor jullie mag gaan maken en hoop jullie af en toe een beetje te kunnen inspireren.

http://freubelcards.blogspot.com/Hallo allemaal,

Ik ben Ineke Bezemer en ben bijna vanaf het begin betrokken bij JoyCrafts. Ik ben getrouwd met Meeuwis en hebben 4 kinderen gekregen en nu inmiddels 5 kleinkinderen. Daar zijn we dolgelukkig mee.
Ik ben in 1999 begonnen met kaarten maken en vond het zo leuk, dat het een uit de hand gelopen hobby is geworden. 

Ik geef ook demo's bij de winkeliers en op Crea dagen en doe dit met de mooie artikelen van JoyCrafts. Dit zijn mooie produkten waar ik heel enthousiast over ben. Jullie kunnen me dus regelmatig ergens in een Hobbywinkel vinden.

Ik hoop dan ook op een hele leuke tijd samen  met alle DT leden en wil graag de mooie artikelen samen met hen promoten.

Groetjes Ineke


Hallo allemaal,

Mijn naam is Henriëtte de Graaf. Ik ben 47 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen waarvan er al twee zelf getrouwd en het huis uit zijn. Verder ben ik oma van een schat van een kleindochter.
Ik ben ruim 20 jaar geleden begonnen met 3D kaarten maken, heb pergomano geprobeerd, ben aan het borduren op kaarten gegaan maar nadat ik bijna 5 jaar geleden  het scrappen heb ontdekt is de verslaving pas compleet geworden. Vooral het werken met mallen is helemaal super, je kan daar zoveel leuke dingen mee.

Ik vind het superleuk om deel uit te mogen maken van het Joy!crafts DT-team, voorlopig nog even alleen met het voorbeeldkaarten/projecten maken en te promoten maar misschien in de toekomst ook wel met demo's geven.
Ik hoop jullie met wat ik maak te kunnen inspireren en wie weet komen we elkaar in de toekomst nog wel een keertje tegen.

Groetjes Henriëtte
http://creatiesvanhenriette.blogspot.nl/

Hoi allemaal,

Ik ben Marjan van der Enden, ben getrouwd met Arjan en samen hebben wij twee heerlijke dochters. Bij ons gezinnetje hoort ook nog een lieve Westhighland white terrier (zo eentje van de Ceasar reclame).
Ik ben geboren en getogen in het Westland.

Lang geleden ben ik begonnen met kruissteekborduren en toen alle muren vol hingen (en anderen ook voorzien waren van borduurwerken) ben ik Pergamano-cursussen gaan volgen.
Daarna kwam ik ook in aanraking met andere kaarttechnieken.
Tussendoor nog kalligrafie en glasgraveren gedaan.
Toen de meiden klein waren heeft het knutselen een tijdje stil gelegen, maar sinds 2006 ben ik weer enthousiast begonnen met kaarten maken.
Inmiddels zijn daar ook tekstslingers, kadoverpakkingen en vele andere dingen bijgekomen.

Sinds 2008 ben ik met veel plezier DTlid bij Joycrafts.

Als jullie nog meer over mij willen weten, kijk dan even op mijn blog : handmadebymar.blogspot.nl

Groetjes, Marjan


Ik zal me even voorstellen:
Ik ben Anke van Ommen, 33 jaar oud, getrouwd met Arjen en woon in de mooie Albasserwaard, 500 meter vanaf het schitterende molengebied Kinderdijk, in het dorp genaamd Nieuw-Lekkerland. Samen hebben we 4 kinderen , 2 jongens van 12 en 13 jaar en 2 meisjes van 9 en 3 jaar. Ik ben fulltime moeder en elke dinsdagmorgen geef ik handwerkles aan de meiden van groep 5 en 8 op de basisschool hier in Nieuw-Lekkerland.
Ik ben al van jongs af aan met de creatieve hobby bezig, zelf heb ik creatieve ouders, die ook altijd aan het hobbyen waren , dus het is met de paplepel ingegoten. Toen ik een jaar of 12 was, maakte ik kaarten met Pergamano, daar heb ik leuke herinneringen aan omdat ik vaak ging kijken in het clubhuis van de bejaarde mensen, die ook allemaal Pergamano kaarten maakte en waarvan ik veel patronen heb gekregen.

Daarna ben ik gaan zandschilderen, ook workshops ingevolgd, en ook veel 3d knippen heb gedaan. Toen de grote 3d vellen op de markt kwamen, ben ik een paar keer toen ik een jaar of 17 was samen met de mevrouw van de plaatselijke hobbywinkel naar England geweest. We gingen toen in het gezellige Canterbury de grote 3d knipvellen kopen, die hier in NL niet te koop waren. Dit waren gezellige, leuke reisjes. Toen ik 18 was ging ik al demo,s geven in deze hobbywinkel met 3d knippen en zelfs al workshops avonden alleen...dus eigenlijk ben ik altijd met mijn hobby bezig geweest. Vanaf eind 2007 zit ik al bij Joy!crafts, in de jaren heb ik het zien groeien toe een groot en mooi bedrijf met schitterende hobbymaterialen, die helemaal bij mij passen. Het is mijn hobby en mijn passie naast mijn gezin, iets waarin ik helemaal mijzelf kan zijn en hoop nog vele jaren te kunnen doen. http://ankeskaartenhoekje.blogspot.nl/


Hallo allemaal,

Ik ben Nans, ben getrouwd met een lieve man en samen hebben we een dochter van 17 en een zoon van 10. Ik werk 3 dagen per week als administratief medewerkster op een recyclagebedrijf.
Ik ben begonnen met kaarten maken toen ik enkele jaren geleden op een hobbybeurs een 3D-pakketje kocht waarmee je 3 kaarten kon maken. Sindsdien kan ik niet meer zonder. Ik vind het ook leuk om nieuwe technieken te ontdekken en van alles uit te proberen. Mijn stempels kleur ik meestal in met Copic markers en heel af en toe nog met Derwent potloden.

Ik vind het superleuk dat ik in het DT van Joy!Crafts zit en hoop dat ik jullie, samen met de andere dames, nog heel veel kan inspireren.

Lieve groetjes,
Nans

http://nanscreablog.blogspot.nl/Goedendag allemaal,

Mijn naam is Antoinette, en half november 39 lengtes jong, "huismanager" en kom uit Alphen aan den Rijn, maar woon al 17 jaar gelukkig samen met Arjan in De Lier in het Westland.

Ik ben al een aantal jaren gek op kaartjes maken van 3d tot scrappen en sinds een tijdje stempelen en inkleuren met distress inkt. Mijn hobbyvirus bestaat al zo een dik 13 jaar en is begonnen met pergamano, daarna 3d knippen en is het werken met stansen zo langzamerhand als een dieseltrein op gang gekomen. Ook vind ik het leuk om af en toe een homedecoratie te maken of op te pimpen!

Door de jaren heen zijn er, onder andere door mijn vroegere baan, nog meer creatieve hobby's bijgekomen zoals bloemschikken. Ik vind het ook heerlijk om in de aarde te wroeten en mijn tuintje op te vrolijken. Daarnaast is zwemmen, wandelen in het bos en strand een van mijn sportieve uitspattingen om inspiratie te blijven opdoen. Ook op mijn blog kan ik mijn creativiteit kwijt, door aan mijn gemaakte kaarten een leuk verhaal, thema of gebeurtenis te koppelen met de nodige dosis humor. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op http://antoinettecreacards.blogspot.nl/

Op de ontmoetingsdag heb ik het designteam beleefd als een leuk en gezellig team en het is dan ook echt een hele eer om bij Joy!crafts te zitten en hoop jullie op nieuwe ideeën te  kunnen brengen. En ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar wat voor mooie kaarten jullie gaan maken met de veelzijdige voorbeelden op het Joy!Crafts blog.

Creatieve Groetjes AntoinetteHallo allemaal ,

Ik ben Sylvia en ik maak al een aantal jaren met veel plezier kaarten.

Ik vind het superleuk om het DT-team te komen versterken. De mooie producten van Joy!Crafts onder de aandacht te brengen en te laten zien wat je er allemaal mee kunt doen.

Tevens hoop ook ik, samen met de andere dames, met mijn kaarten/creaties andere te inspireren. Ik heb er heel veel zin in.

Met vriendelijke groetjes,
SylviaHallo allemaal,

Ik ben Cootje Verhoeven,  ben getrouwd met Gerrit en samen hebben we 2 kids.
Ik maak al vele jaren kaarten met veel plezier en zit al ongeveer 5 jaar bij joycrafts.
Ook werk ik met veel plezier als oproepkracht in het verpleeghuis bij ons op het dorp wat wel inhoud dat ik soms wat minder tijd aan het kaartenmaken kan besteden.
Ik mag regelmatig demo's geven op beurzen e.d. wat ik ook heel leuk vind om te doen.

Groetjes Cootje


Ook ik zal mij ook even voorstellen, ik ben Marijke Strokap 33 jaar, getrouwd (14 jaar).
Wij hebben vier kinderen 2 jongens en 2 meiden. Ook hebben wij een trouwe viervoeter
Simba een Shih-Tzu.
Ik ben al jaren creatief bezig, toen de kinderen wat kleiner waren maakte ik vaak zelf kleding
voor hun.
Maar in 2006 kwam het kaarten maken daarbij het begon met een goedkoop pakketje van een drogist.
En in 2007 kon ik bij JoyCrafts in het team komen, wat ik al jaren met veel plezier doe.
Ik ben sinds een jaar aan het haken, zoals veel mensen in Nederland.
Dit is heerlijk voor 's avonds op de bank.
Maar boven heb ik een heerlijke hobbykamer waar ik uren kan zitten, heerlijk rommelen met papier.
Ook heb ik een eigen blog http://marijkestrokap.blogspot.nl/
Ik hoop dat jullie mij zo een beetje hebben leren kennen

Lieve groetjes MarijkeHallo allemaal,

Als lid van het dt team van Joy!crafts wil ik mij even aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Marjolein Borst. Ik ben 49 jaar en woon in het noord hollandse Castricum.
Heel dicht bij de bossen, duin en strand. Ik ben een geboren amsterdammer en 37 jaar geleden hier naar toe verhuisd. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 2 jongens, allebei twintigers en een meisje van 15 jaar. Zo'n 3 jaar zet ik mij nu in voor het joy!designteam. Ik hou van scrappen, kaarten en mini albums maken en dingen oppimpen zoals flessen of doosjes. Jaren geleden ben ik begonnen met kleding naaien, daarna kwam het scrappen. Toen was dat hier nog helemaal niet bekend. Corine heeft mij uiteindelijk aan het kaarten maken gekregen. Stempelen vind ik heel leuk, maar ook vintage kaarten. Op mijn blog staan mijn creaties www.dutchdesignbymarjolein.blogspot.com al lukt het niet altijd om deze bij te houden,lol.
Ik hoop dat jullie leuke ideetjes van ons blog kunnen halen en wens iedereen veel knutselplezier.

Groetjes Marjolein.


Ook ik zal me even voorstellen. Ik ben Anja en maak al vele jaren kaarten. Gebruik vele technieken, maar de mallen hebben toch wel mijn voorkeur. Sinds mei 2012 maak ik voorbeelden voor Joy Crafts. En dat doe ik met veel plezier en hoop dat ik jullie daardoor inspireer.

Creatieve groetjes van Anja.

http://kaartenbox.blogspot.nl/

                                    Hallo allemaal,

Ik ben Bianca, 46 jaar en woon in Oosterhout (NBR), samenwonend, geen kinderen.
Mijn hobby's zijn kaarten en doosjes maken, schilderen en tekenen, haken en breien, werken met vilt en naaien. Reizen neemt in ons leven een heel belangrijke plaats in. Een deel van ons hart is achtergebleven in Zuid-Afrika, maar zien de schoonheid van alle plekken op de wereld, ook van ons eigen Nederland, waar voor ons nog een hoop te ontdekken valt.

Dag iedereen!Aangezien ik vanaf heden mezelf officieel een lid van het DT team van Joy! crafts mag heten, kom ik mezelf even netjes voorstellen op de blog.
Ik ben Veerle, ik ben gehuwd en woon met mijn echtgenoot in het Gentse in België. Wij hebben geen kinderen, maar zijn de baasjes van 3 Siamese katten : Felix (15), Luna (7) en Aiko (3) en 2 legkippen Martha en Georgette.
Ik ben van kindsbeen af altijd al creatief geweest. Ik maak ondertussen al jaren kaarten, ik scrap en af en toe borduur ik in kruisjes. Ik durf ook al eens te tekenen, hoewel dat alweer langer geleden is....Een mens moet keuzes maken met al die hobbies :-) Ik heb al een heel aantal jaren een blog waar ik al mijn creatieve uitspattingen op post : http://crea-hoek.blogspot.be/
Ik heb niet echt een typische stijl, ik maak zowel vintage kaarten, maar werk net zo goed met cute stempels of embossing. De 3D techniek heb ik vroeger veel gedaan maar doe ik de laatste jaren veel minder, hoewel ik het materiaal nog staan heb, dus af en toe kan het nog wel. Ook sporadisch een kaartje met wat borduursel op moet kunnen.
Het inkleuren van mijn stempels doe ik altijd met distress inkt. Verder wel herkenbaar bij mij : mijn scrap lay-outs zijn voor 90% gemaakt met een witte cardstock als basis. Maar dat zullen jullie gauw genoeg zien in mijn creaties die hier voorbij zullen komen.
Ik hoop dat mijn creaties jullie zullen inspireren om mooie kaarten en andere projecten te gaan maken.
Vele groetjes en tot gauw,
Veerle


Hallo allemaal,

Ik ben Nicole Menten en woon al mijn hele leven lang in Limburg. Creatief bezig ben ik al vanaf mijn 4e jaar. Eerst begonnen met breien, haken, borduren en naaien maar later helemaal overgestapt naar kaarten maken. Ik maak inmiddels al ruim 5 jaar deel uit van het Joy Crafts team, dat doe ik met veel plezier. Regelmatig ben ik wel ergens in Nederland of net er buiten te vinden voor het verzorgen van demonstraties en workshops. Dit is erg leuk, wellicht dat er al mensen zijn die mij daarvan kennen.

Groetjes, Nicole
Ik ben Corine van der Zee, geboren en getogen in Noord Holland, getrouwd en moeder van twee volwassen zoons van 24 en 21 jaar. Knutselen doe ik eigenlijk al sinds mijn jeugd en momenteel besteed ik mijn vrije tijd vooral aan kaarten maken, stempelen, scrappen en het pimpen van leuke voorwerpen zoals doosjes, flesjes en dergelijke. Hoe lang ik in het design team van Joycrafts zit weet ik zo gauw niet meer maar toch al weer verschillende jaren en doe dit dan ook met heel veel plezier en hoop jullie nog de nodige creaties te laten zien.

http://corinescreations.blogspot.nl/Hallo, ik ben Welmoed, getrouwd met Jan. Samen met onze 3 kinderen wonen we in Friesland, aan de Waddenzee. Graag ben ik creatief bezig, het maken van kaarten vind ik heel erg leuk om te doen. Het is begonnen met het embossen van namen op geboortekaartjes. Nog steeds gebruik ik 'bijna altijd' embossing op mijn kaarten. Om deel uit te maken van het DT team van Joy!Crafts is een geweldige nieuwe uitdaging, waar ik erg veel zin in heb. Ik hoop dat wij als team jullie kunnen inspireren en dat jullie veel creatief plezier mogen beleven aan het volgen van dit blog.

Vriendelijke groet,WelmoedHallo,

ich heiße Sybille Engbers und bin im www unter meinem Spitznamen "Bille" bekannt. Geboren wurde ich 1971 im Tierkreiszeichen Zwilling.


Auch, wenn ich in den vergangenen Jahren viele Hobbys ausprobiert habe, bin ich doch immer dem Basteln treu geblieben. Schon ungewöhlich für einen Zwilling, aber Tatsache  :o)

Ich denke, dass ich eine typische "Bastlerkarriere" hinter mit habe ... Windowcolor ... Serviettentechnik ... Karten. Ein paar Abstecher mit z. B. Häkeln, Stricken und Nähen waren auch irgendwo dazwischen.

Seit einigen Jahren gestalte ich Muster für Joy!Crafts und arbeite zurzeit sehr gerne mit Papier. Seit 2012 designe ich auch für Joy!Crafts und bin sehr stolz darauf.


Es macht sehr viel Spaß, im Joy!Crafts Team zu arbeiten und ich freue mich auf die kommenden, kreativen Jahre.

Viele Bastelgrüße
Bille

http://www.billes-bastelecke.de/
http://www.billes-bastelblog.blogspot.nl/

Hartelijke groeten van de meiden van JoyCrafts

7 opmerkingen:

 1. Hallo liebes Designteam,

  ich gratuliere allen neuen Mitgliedern ganz herzlich. Ich freue mich auf viele wundervolle Inspirationen. Ganz liebe Grüße Silvi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal gefeliciteerd. Jullie vormen volgens mij een erg gezellig team. En wij mogen lekker genieten van jullie creaties!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super team, van harte gefeliciteerd allemaal!!
  Sommigen zijn al heel bekend voor me en anderen weer helemaal nieuw maar graag wens ik iedereen heel veel plezier en succes!
  Ik ga er helemaal klaar voor zitten om al het moois straks aan me voorbij te laten komen!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedemorgen Dames,
  Wat een leuk team !! Ik wens jullie allemaal heel veel succes en..laat ons maar genieten van jullie prachtige creaties, groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal heel veel succes en dat gaat zeker lukken met het team .
  Groetjes marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geweldig zo'n team, iedereen
  gefeliciteerd !
  Leuk om van iedereen een verhaaltje
  te lezen en ben benieuwd naar alle
  prachtige creaties die voorbij gaan
  komen, veel plezier allemaal ☺
  Liefsss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk om jullie allen zo kennis te maken, natuurlijk ben ik heel erg benieuwd wat voor moois jullie allemaal uit de hoge hoed gaan toveren, heel veel succes en plezier, groetjes en tot blogs, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen