Pagina's

zondag 20 september 2020

Knuffel in een papiertje

 Hallo allemaal,

Wat een mooie combinatie heeft het nieuwe designpapier Sweet Herbs! Deze heeft zachte blauw/paarse tinten met een verloop naar lichtgroenachtig en heeft zelfs knipvellen erbij. Dan hebben we nog het Zomerpret stencil. Twee kinderen onder een grote boom, waarbij één de ander duwt, terwijl deze op een schommel zit. Met deze twee nieuwe items uit alweer de achtste collectie heb ik een zomerse kaart gemaakt.


Een paarse achtergrond vond ik mooi passen bij het frisse designpapier voor mijn kaart. Daarop is wit karton gemat om daarna de mooie designpatronen erop te plakken. We zien paarse bloemknoppen, vlindertjes, in het midden fijne groene takjes met ook weer de paarse knopjes. In de cirkel is een lichtblauwe houtstructuur te zien. De kaartvorm is van Dutchdoobadoo. De bovenrand en rondom de festoncirkels (stiksteekjes) is de zomerse bloemborder gebruikt, gestanst in lila.


Het stencil Zomerpret is ingekleurd met distressinkt en een waterbrush. Om het geheel meer diepte te geven heb ik het stencil nog een keer in het zwart erachter bevestigd. De boom heeft bloemetjes gekregen door de al eerder uitgekomen seringenstans te gebruiken. Op de andere drie foto's zien jullie verschillende vlinders, die te vinden zijn op de knipvellen. Deze hebben ook weer mooie blauw en paars tinten.


De kaart is afgewerkt met pareltjes en leuke gestempelde tekst op banners bevestigd. Zo is deze zomergast weer compleet. Zo hoop ik ook, dat we een mooie nazomer krijgen en dan kunnen nagenieten van een lekker zonnetje met een wandeling in een mooi park. Jullie ook?

Bedankt voor jullie bezoek, fijne dag en tot de volgende keer.



Gebruikte materialen:
6002/1405 Stansmal - Sering (alleen bloemetjes)
6002/1436 Stans-debos-embosmal - Bloemen rand
6002/1446 Stansmallen - Bille’s Festoncirkels
6002/1467 Stansmallen – Banners
6002/1540 Stans-embos-debosmal – Zomerpret
6011/0668 Papierset - Design Sweet Herbs
6410/0526 Clearstamps – banners
8013/0024 Papier wit
8013/0172 Papierset paars

2 opmerkingen: