Pagina's

zondag 5 juli 2020

Look... under the sea...

Hallo allemaal,

Hebben jullie wel eens de documentaire Blue Planet gezien?  Zo niet, dat moeten jullie echt eens bekijken. Wauwww, wat kan de onderwaterwereld prachtig zijn! Onderstaande creatie is beetje geinspireerd daarop. Een borduurring gepimpt van 10cm doorsnee. Kom je? Duikbril op en vergeet je snorkel niet...


De borduurring is bekleed met mulberry boombastvezel als achtergrond. Stug vezel materiaal, welke je nat kunt maken, onderdompelen in water en in je eigen vorm te modelleren. Zo kan je het weer op laten drogen en met allerlei andere mixed media produkten verwerken. Heel grappig spullie, hoor? De rand bovenop is een jute touwtje. Deze is vastgemaakt met tacky glye.


De vakantie accessoires uit de vijfde collectie komt nu ook goed van pas. Cameraatje, exotische bloempje en monstera blad, schelpjes, zonnebril, krabbetje en visje zitten allemaal in 1 mal, wat wil je nog meer! Op de tweede foto zie je een getransformeerde "Nemo" zwemmend tussen het koraal. Ook is de pijlwijzer uit de Picture kit gebruikt in blauw, wit en roze.


Je komt zoveel weelde tegen onder de zee, je komt ogen tekort. Tussen de golfjes door, zie je prachtige krabben met de mooiste kleuren en nog meer tropische vissen. En gave schelpen als aandenken aan die onvergetelijke ervaring. En de borduurring zelf, is al een aandenken op zich...leuk om kado te geven!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
6002/1476 Stans-debos-embosmal - Vakantie accessoires
6002/1477 Stansmal - Waterlijnen en Bubbels
6002/1478 Stansmal - Sketch Art- Zee kader
6004/0035 Scrap Stencil & Stempels - Picture kit
6210/0001 Borduurring bamboe 10 cm
6300/0501 Jute ribbon Set
8010/0001 Mulberry boombastvezels voor Mixed Media

2 opmerkingen: