maandag 20 januari 2020

Happy Valentines day...

Hallo allemaal.

Daar zijn we dan. Een nieuw jaar en weer kersverse materialen van Joy!crafts. In deze eerste collectie van het jaar werken we alvast naar het voorjaar met een bloemenborder, oprolbloementjes, maar ook naar Valentijn. Hieronder is het houten hart met plastic bol te zien, welke ik gepimpt heb met het passende Love Letters designpapier.


Het hart omtrekken op papier en de betreffende delen uitknippen en alles bevestigen met tacky lijm. Om het hart is een ribbon gelijmd. In het setje designpapier zit ook papier met daarop handgeschreven tekst. Daar heb ik rolletjes van gemaakt en voorzien van een lintje. Zo heb je je eigen liefdesbrief! Om het open gat is de prachtige bloemenrand zodanig gevouwen dat het een cirkel vormt. Dit is mogelijk, omdat het een heel fijn stansje is. Hierbij is het twee keer uitgestanst.


De wikkelbloemetjes maak je door het papier aan de buitenkant met je pincet beet te pakken en dan rolbewegingen te maken. Ben je bij het eind trek je voorzichtig je pincet eruit. Aan het eind zie je een rondje zitten, Doe hier lijm op en klap hem dicht. Bekijk hier een filmpje voor meer uitleg. Heb je geen pincet, is het ook mogelijk om deze om een satéprikker te wikkelen.


Nu heeft Joy!crafts ook nog cirkelstansen uitgebracht, wel 11 stuks met de grootste maat van 11cm bij 11cm. Hierboven heb ik twee cirkels in elkaar gelegd en uitgestanst. Kijk eens, wat een leuke uitkomst je dan krijgt met de festonstikseltjes.


Hier zie je de "achterkant". De plastic bol is gevuld met wat verschillende soorten pareltjes, glitter en mini sterretjes, hartjes en bloemetjes. Op een strook papier de tekst Happy Valentines day gestempeld en in de bol verwerkt. Dit zijn weer leuke dingen voor de mens, zeg ik maar. We kunnen onze hart weer ophalen, hahahaha!

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruiksmaterialen:
6002/1263 Snij-embos-debosstencil - Huwelijk
6002/1266 Snijstencil - Hart-swirl
6002/1436 Stans-debos-embosmal - Bloemen rand
6002/1438 Stans-debosmal - Bille's bladeren lang
6002/1440 Stansmal - Bille's Wikkelbloemen
6002/1446 Stansmallen - Bille's Festoncirkels
6011/0525 Papierset - Design Love Lettters
6320/0013 Hart staand met bol 5 cm
6410/0374 Clear stamps - The best i have


4 opmerkingen: