Pagina's

donderdag 20 september 2018

Hello Autumn

Hallo allemaal,

Zijn jullie ook zo gek op de prachtige kleuren van de herfst? Ik geniet van het geritsel van de bladeren onder mijn schoenen bij een boswandeling, de geuren en de kleurenpracht.

Voor publicatie in het Joynews van oktober heb ik bij het thema van dit mooie seizoen de nieuwste artikelen van Joy!Crafts mogen gebruiken en heb er een herfsttafereeltje van gemaakt.


Deze center step kaart is gemaakt van kraft karton en het mooie designpapier Beautifall. Herftpatroontjes met verschillende blaadjes, vosjes en wat neutralere herfstkleur ontwerpen. Nu kun je je afbeelding nog beter uit laten komen met het nieuwe ronde stencil Hello Autumn met bladertakjes. En een apart stencil met de tekst : "Hello Autumn". De blaadjes zijn nog eens extra uitgestanst met andere herfstkleurtjes. Uiteraard is het ronde stencil ook te gebruiken bij andere veelzijdige thema's. Ook vinden we onze eekhoornvriend weer in het bos... op de grond zoekend, tussen het gevallen bladerdek, naar alvast een wintervoorraadje aan zaden en eikeltjes. Ook het assortiment aan pompoenen begint al aardig te groeien... kijk eens wat een geweldige kleuren!?


De twee klimop randen zijn ook weer schatjes van mallen. Deze is heel fijntjes en mooi van vorm. Bewerkt met wat donker groene distressinkt en de naturel kleurige besjes van de artificial flowers collectie wordt het een waar herfsttafereel. Jullie kunnen vastwel zien dat onze Egelvriend het reuze naar zijn zin heeft en lekker rond snuffelt tussen de gevallen bladeren. Heerlijk toch? Tijd voor een boswandeling eigenlijk, hahahaaha. O ja, wil jij deze center step kaart ook maken? Dan tref je hier de werkwijze aan.

Bedankt voor het langskomen, fijne dag en tot de volgende keer.


Gebruikte materialen:
6002/0545 Snij- en Embos/Debosstencil - Eikels en bladeren
6002/0546 Snij- en Embos/Debosstencil - Herfst set
6002/1026 Snijstencil Ivy
6002/1045 Snij- en Debosstencil - Hello Autumn
6011/0537 Papierset Matching Colors uni - Herfst
6011/0567 Papierset Beautifall
6013/0340 Knipvellen - Season Greetings
6370/0076 Artificial Flowers - Besjes naturel
8089/0203 Kraft papier

3 opmerkingen: